Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Stopite v stik z nami.

Garancija

Na vse naše naprave in storitve.

Pokličite nas! 051 780 052

Pokličite našega svetovalca!

[layerslider id=""]

051 780 052

Povpraševanje za Hitachi

Hitachi

Akcija 2018

Preverite Hitachi naprave po akcijskih cenah!

Hitachi Klime

Klimatske naprave Hitachi Split so ene od najbolj prodajanih “split” klimatskih naprav. Hitachi je eden vodilnih proizvajalcev klimatskih naprav.

Pregled klimatske naprave Hitachi Split (AC)
Hitachi ponujaa split klimatske naprave v za skoraj vsak žep. Vendar pa obstajajo nekatere razlike v značilnostih naprav, ki jih ponujajo. Več denarja, več funkcij boste dobili. Vendar pa je večina funkcij na voljo v nižjih cenovnih razredih.

Hlajenje

Ko gre za hlajenje, ta serija nima konkurence. Da bi zagotovili močno konkurenco je HItachi zagotovil svoje uporabniške funkcije, kot je Super Cool, ki na zahtevo takoj omogočajo hlajenje tudi pri osnovnih modeli. Kompresorji se zaženejo z visokim obratnim številom vrtljajev, da hitro dosežejo želeno temperaturo z manjšo porabo energije. Tudi njegova Direct Efficient Technology prilagaja hitrosti kompresorja in pretok hladilnega prina, da ohrani želeno temperaturo. To je ista tehnologija, ki jo ponuja LG z blagovno znamko INVERTER V.

Prav tako ima vgrajeno funkcijo hitrosti Auto Fan, ki prilagaja hitrost ventilatorja. Na primer; če je po doseženi želeni temperaturi kompresor izklopljen, se hitrost ventilatorja zniža tudi na nižjo raven in obratno. Vendar pa obstaja tudi možnost, da prilagodite hitrosti ventilatorja, tako da ustreza vašemu nivoju udobja. Njegova 4-stranska distribucija zraka hladi večje območje v krajšem času z nastavitvijo vodoravnega in navpičnega pretoka zraka.

Kvaliteta

Če govorimo o kakovosti izdelave je kakovost izdelka fantastična. Zares je zelo impresivna, vendar ne pozabite, da za to plačate premium ceno.

Izgled

Hitachi ponuja trendovski videz na trgu klimatskih naprav, vendar so Samsung, LG in celo Panasonic prišli oblikovalsko zelo blizu Hitachiju. Osebno nam je sicer bolj všeč Samsung in Panasonic. Videz je nekaj, kar ne bi smelo imeti pomembne vloge pr izbiri naprave. Osredotočajte se bolj na kakovost, zmogljivost in dolgo življenjsko dobo.

Poraba energije

Da bi drastično znižali porabo energije, imajo modeli iz višjega cenovnega razreda dvojni vrtljiv kompresor, ki ima ” trajni magnetni motor “, zaradi česar ima 10-odstotno višjo moč kot drugi konvencionalni kompresorji. Njegov vgrajen inverterski kompresor lahko prenese temperaturo do 52 ° C. Ima vgrajen sistem Power Active Module, ki preprečuje električno popačenje, da zmanjša izgube moči. Ta pretvornik deluje v kombinaciji PWM (Pulse Width Modulation) in PAM (Pulse Amplitude Modulation), ki pomaga pri minimiziranju fazne vrzeli. Hitachi je patentiral to tehnologijo.

Modeli:

Premium RAC-25WSB
Premium RAC-18WSB
Premium RAC-35WSB
Akebono RAC-50WXB
Akebono RAC-25WXB
Akebono RAC-35WXB
Performance RAC-50WPC
Eco Comfort RAC-50WEC
Performance RAC-35WPC
Eco Comfort RAC-35WEC
Performance RAC-25WPB

O Podjetju

Spoznajte KlimaNaprave.si

Specializirani smo za dobavo, montažo in servis naprav Hitachi.

Pomembno nam je zagotavljanje najvišje kakovosti za stranke in ponosni smo na svoje dobro ime na področju klimatizacije. Prizadevamo si, da ohranimo dobro ime, ne glede na nalogo, saj vsem svojim strankam zagotavljamo profesionalnost in ažurnost.

9 USODNIH NAPAK pri izbiri klime

Najbolj pogoste napake, za katere morate vedeti. Vpišite svoj email naslov za brezplačen priročnik.

[contact-form-7 id=”1332″]

SVETOVANJE: 051 780 052