Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Delovni čas

3 Letna Garancija

Na japonsko kakovost.

Pokličite nas! 051 780 052

Toshiba svetovalec!

051 780 052

Akcija do -20%

Toshiba KOMPLET že za 561 eur!

Povpraševanje za Toshiba

Toshiba

Katalog 2018

Prelistajte Toshiba Katalog

Toshiba Klime

S klimatsko napravo TOSHIBA lahko skozi vso leto lahko uživate in se počutite dobro na svoji najljubši temperaturi. Poleg visokokakovostnega in ekonomičnega hladilnega sistema imajo klima naprave znamke TOSHIBA tudi številne druge prednosti.

Vse klimatske naprave TOSHIBA temeljijo na toplotnih črpalkah, zato se vsi modeli lahko uporabljajo za hlajenje in za zelo učinkovito ogrevanje. Z ustrezno izbiro in pravilno namestitvijo bo klimatska naprava ustvarila tudi prijetno “podnebje” v prehodnih obdobjih in v zimskih mesecih.

Pionir inverterske tehnologije pri klimatskih napravah je Toshiba, ki je vedno  v ospredju pri napredku. Toshibini dvojni rotacijski kompresorji zagotavljajo izjemno varčevanje z energijo.

Zakonodaja spodbuja razvoj inovativnosti tehnologij pri proizvodnji klimatskih naprav, ki ne obremenjujejo okolja.
Prav to je razvoj inverterske tehnologije v tovarnah podjetja.

3-LETNA GARANCIJA

Japonski proizvajalec klimatskih naprav je značilen za triletno tovarniško garancijo.

Neprekosljiva kakovost in zanesljivost Toshiba klimatskih naprav.

KLJUČNA učinkovitost kompresorja leži v kombinaciji inverterja gnanega z kompresorjem, zanesljiva motorjema in krmilno elektroniko z načinom PAM / PWM, ki povečuje učinkovitost do 99%. Iz tega razloga se Toshiba inverterske klimatske naprave ponašajo z 60% manjšo porabo električne energije v primerjavi z običajnimi aplikacijami pri fiksni obrementitvi.

Dvojni krožni kompresor je sestavljen iz dveh kompresorjev z izboljšano učinkovitostjo in daljšo življenjsko dobo ter visoko mehansko stabilnostjo za minimalno vibracij. Natančno krmiljenje skrbi za minimalno število obratov kompresorja v skladu z zahtevami iz notranje enote. Če je sobna temperatura precej višja od želene temperature, bo klimatska naprava čimprej, da doseže želeno stopnjo klimatsko napravo, zmanjšala obremenitev kompresorja za vrednost, ki zadošča za vzdrževanje želene temperature v prostoru.

V začetku leta 2013, so začeli veljati ERP (energy) predpisi, ki omejujejo porabo energije za klimatsko napravo. Z uvedbo novih energetskih razredov (A +++, A ++ in A +) in hkratno odpravo starega razreda (E, F, G), EU postavlja stroge omejitve porabe. Direktiva se izvaja v dveh fazah, vendar večina naprav Toshiba že izpolnjuje standarde.

Plazemski filter je učinkovit električni čistilec zraka, ki zagotavlja filtracijo najmanjših delcev zaradi elektrostatičnih celic, ki odstranijo 99% škodljivih snovi iz sistema zračnega filtra IAQ zer tako ter pripomore k ohranjanju čistega zraka. Ionizator lahko proizvede do 35.000 negativnih ionov na cm3 zraka.

Vrednost je tista, ki ustreza kakovosti zraka v bližini slapov in je boljša od kakovosti zraka v gozdu. Emisija negativnih ionov izenačuje presežek pozitivnih ionov.

VRF Profesionalna Serija enot

Nova serija VRF enot je opremljena z vrsto tehnoloških inovacij, ki zagotavljajo vrhunsko učinkovitost, še posebej pod delnno obremenitvijo.

INOVATIVNA KOMPRESORSKA TEHNOLOGIJA

Neprekinjeno in neomejeno upravljanje inverterskega kompresorja nam daje največjo energetsko učinkovitost v enotah VRF razreda. Najbolj zmogljiv model ima zmogljivost 12 HP-jevega ESEER-ja.

9 USODNIH NAPAK pri izbiri klime

Najbolj pogoste napake, za katere morate vedeti. Vpišite svoj email naslov za brezplačen priročnik.

[contact-form-7 id=”1332″]

Modeli:

Mirai BAV-E
Mirai BAVG-E
Mirai RAS-10BKV-E
Mirai RAS-10BKVG-E
Mirai RAS-13BKV-E
Mirai RAS-13BKVG-E
Mirai RAS-16BKV-E
Mirai RAS-16BKVG-E
RAS-10G2KVP-E
RAS-13G2KVP-E
RAS-16G2KVP-E
Suzumi Plus 10PAVSG-E
Suzumi Plus 13PAVSG-E
Suzumi Plus 16PAVSG-E
Suzumi Plus 18PAVSG-E
Suzumi Plus 22PAVSG-E
Suzumi Plus RAS-10PKVSG-E
Suzumi Plus RAS-13PKVSG-E
Suzumi Plus RAS-16PKVSG-E
Suzumi Plus RAS-18PKVSG-E
Suzumi Plus RAS-22PKVSG-E

SVETOVANJE: 051 780 052