Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Stopite v stik z nami.

Garancija

Na vse naše naprave in storitve.

Pokličite nas! 030 232 000

Pokličite našega svetovalca!

[layerslider id=""]

030 232 000

Povpraševanje za Montažo

Profesionalna montaža klime bo zagotovila, da:

  • Bo vaš sistem varno nameščen in na pravi lokaciji
  • Se sistem ne poškoduje zaradi nepravilne uporabe ali napeljave
  • Boste kar najbolje izkoristili svoj sistem varno in učinkovito
  • Bo vaša garancija veljavna. V večini primerov je garancija izdelka odvisna od naprave, ki jo je licenciran tehnik namestil, zato poskrbite, da boste poiskali primernega monterja. Prodajalkec mora zagotoviti potrdilo o skladnosti za morebitne prihodnje garancijske zahtevke.
  • Strokovni inštalater vam lahko pomaga pri oblikovanju ustreznega sistema za vaš dom in vam svetuje, kateri sistem je najboljši za vas.

Od varnostnih vprašanj do morebitnih napak, namestitev lastne klimatske naprave prihaja z določenimi tveganji.

Upoštevajte naslednje prednosti najema strokovnjaka za pravilno montažo klime:

Ker je so znamke in modeli drugačni, obstaja veliko različnih zahtev, ki jih je treba strokovno oceniti. Prepričani morate biti, da ima vaš sistem zadostno moč hlajenja celotnega doma ter, da je na voljo ustrezen kanal za inštalacijo, ter da imate vsa orodja in opremo, ki so potrebni za uspešno izvedbo projekta. Strokovnjaki bodo zagotovili, da so ti kritični deli postopka namestitve strokovno izvedeni.

Bistveno je tudi poglobljeno poznavanje varnostnih in lokalnih zahtev

Samo tisti, ki montirajo klimatske naprave so dobro osveščeni glede različnih varnostnih vprašanj in lokalnih zakonov in uredb glede pravilne montaže klimatskih naprav. Dobri izvajalci dobro razumejo potrebe stanovanjskih in poslovnih strank in izpolnjujejo zahteve, ki jih določijo uredbe mesta in države.

Pri samomontaži je napaka lahko katastrofalna

Če se boste odločili, da boste sami montirali klimatsko napravo lahko to povzroči škodo. Če ne poznate vseh inštalacij napajanja prepustite to strokovnjakom.

Razlog # 1. Strokovnjaki imajo znanje, ki je potrebno za učinkovito delovanje klimatske naprave. Zato je pomembno da najamemo strokovnjak, ki ima ustrezno znanje, ne pa, da montažo izvedemo sami ali prosimo prijatelja. Strokovnjak bo analiziral vaš dom in sedanji sistem, ki ga imate in, ko bo to storjeno, bo pripravil priporočilo o pravem sistemu za vaš dom oziroma prostor.

Razlog # 2. Profesionalni tehniki za klime imeli certifikate in ustrezno usposabljanje. Vedeli bodo, kaj je treba storiti in kako to storiti varno, medtem ko lahko vi naredite napako, ki vas lahko poškoduje ali povzroči škodo vašemu domu.

Razlog # 3. Garancija.

Razlog # 4. Ne bo vam treba skrbeti ali imate orodja, ki jih potrebujete za montažo. Ko najamete strokovnjaka, bodo ta imel vse, kar potrebuje za montažo klime. Imel bo vsa potrebna orodja v svojem tovornjaku ali kombi, tako, da bo vaše delo opravljeno učinkovito in hitro.

Razlog # 5. Strokovnjaki se vedno učijo in usposabljajo. Mnoga podjetja od svojih zaposlenih zahtevaajo, da se vsako leto usposabljajo.

Razlog # 6. Če najemate lokalno podjetje, ki skrbi za težave klimatskimi napravami, jih lahko pokličete takoj, ko jih potrebujete.

Razlog # 7. Razumejo vaše težave. Verjetnost je, da ko boste najeli strokovnjaka, vam bo strokovnjak pokazal težave, za katere prej niste vedeli. Strokovnjak bo vedel kaj je najbolje storiti, da vam pomagaja pri vaši situaciji.

Razlog # 8. Imajo najnovejše informacije, ki so potrebne za montažo klim. Lokalni strokovnjak za klima naprave bi moral biti seznanjen z inšpekcijskimi pregledi in dovoljenji, potrebnimi po namestitvi novega sistema ogrevanja ali klimatizacije.

Seznam območij kjer montiramo

LJUBLJANA
MARIBOR
CELJE
KRANJ
VELENJE
KOPER
NOVO MESTO
PTUJ
TRBOVLJE
KAMNIK
JESENICE
NOVA GORICA
DOMŽALE
ŠKOFJA LOKA
MURSKA SOBOTA
IZOLA
POSTOJNA
LOGATEC
KOČEVJE
VRHNIKA
SLOVENJ GRADEC
SLOVENSKA BISTRICA
GROSUPLJE
KRŠKO
RAVNE NA KOROŠKEM
AJDOVŠČINA
BREŽICE
LITIJA
ZAGORJE OB SAVI
MENGEŠ

O Podjetju

Spoznajte KlimaNaprave.si

Specializirani smo za montažo različnih vrst klimatskih naprav.

Pomembno nam je zagotavljanje najvišje kakovosti za stranke in ponosni smo na svoje dobro ime na področju klimatizacije. Prizadevamo si, da ohranimo dobro ime, ne glede na nalogo, saj vsem svojim strankam zagotavljamo profesionalnost in ažurnost.

9 USODNIH NAPAK pri izbiri klime

Najbolj pogoste napake, za katere morate vedeti. Vpišite svoj email naslov za brezplačen priročnik.

[contact-form-7 id=”1332″]

SVETOVANJE: 030 232 000