Mitsubishi MSZ-AY z montažo!

Do 70€ ceneje.

Popolnoma nov 2023 model z matirano notranjo enoto, najtišjo glasnostjo notranje enote, izboljšanim pogojem pri ogrevanju, Plasma Quad+ filtracijo zraka, samočiščenjem in še več!

Plasma Quad+ filtracija zraka serijsko

Mitsubishi Electric je razvil poseben sistem za filtriranje zraka, imenovan Plasma Quad Plus, ki čisti zrak s pomočjo hladne plazme. Plazma Quad Plus učinkovito odstranjuje širok spekter onesnaževalcev zraka, kot so cvetni prah, virusi, bakterije, plesni, prah in drobni delci, majhni do 2,5 mikrometra, ki imajo lahko škodljive učinke na zdravje. Menjava filtrov ni potrebna.

Upravljanje preko aplikacije

Vse enote serije AY so opremljene z vgrajenim wifi modulom, ki uporabnikom omogoča upravljanje klimatskega sistema na daljavo prek evropske aplikacije MELCloud, ki jo je razvil proizvajalec. Ta aplikacija je dostopna prek različnih naprav, kot so pametni telefoni, tablični računalniki in računalniki. S to tehnologijo lahko uravnavate svojo klimatsko napravo, ne glede na to, ali se nahajate doma, v služi ali na izletu.. Za več informacij kliknite tukaj.

A+++ Hlajenje A++ Ogrevanje - še izboljšana učinkovitost

Najnovejša serija AY Mitsubishi Electricje izboljšal energetsko učinkovitost v primerjavi s svojo predhodnico, serijo AP. SEER, ki je kazalnik splošne učinkovitosti hlajenja klimatskega sistema v sezoni, se je pri vseh modelih serije AY v primerjavi s serijo AP izboljšal za 0,1. To pomeni, da novi modeli porabijo manj energije, hkrati pa zagotavljajo enako količino hlajenja kot prejšnja serija AP.

Izbira smeri izpiha preko daljinca ali aplikacije

Upravljanje s smermi loput za izpih zraka preko daljinca ali aplikacije. (levo, desno, gor, dol)

18dB glasnost notranje enote

Mitsubishi Electric je v svojo novo serijo klimatskih naprav vgradil napredno tehnologijo za zmanjšanje hrupa, da bi izboljšal raven hrupa notranje enote. Serija AY pri minimalnem delovanju deluje pri izjemno nizki ravni hrupa, ki znaša le 18 decibelov, kar je manj kot pri prejšnji seriji AP (19dB).

Gretje pri -20°C zunanje temperature

Nova zunanja enota lahko učinkovito deluje pri temperaturah do -20 °C, kar je bistvena nadgradnja prejšnje serije AP, katere meja delovanja je bila -15 °C.

Samodejno čiščenje notranjosti notranje enote

Mitsubishi AY se ponaša z zelo učinkovito funkcijo samodejnega čiščenja, ki zagotavlja higienično in sveže notranje okolje. Z aktiviranjem samočistilnega načina se notranji izmenjevalec v notranji enoti popolnoma posuši, kar preprečuje nastanek plesni in neprijetnih vonjav. Poleg tega premaz Dual Barrier na izmenjevalcu deluje kot zaščitni sloj, ki preprečuje nabiranje prahu in umazanije na izmenjevalec, kar notranji zrak ohranja čist in brez nečistoč.

Dnevni in tedenski časovnik / timer

Če želite nastaviti prižige in izklope klime vnaprej po točno določeni časovnici, lahko to storite preko timerja.

Mat Bela notranja enota - novost

Serija klimatskih naprav AY je dobila elegantno preobleko z elegantno mat belo barvo, ki dopolnjuje sodobne oblikovalske trende. Ta nova zasnova ne povečuje le estetske privlačnosti naprav, temveč jih je tudi lažje čistiti in so bolj odporne proti praskam in madežem.

Možnost 1 zunanje in več notranjih enot

Tehnični podatki & dimenzije

3 leta garancije

3 LETA garancije na naprave in 3 LETA jamstva na montažo.

Na volje je še: 16 8 klima naprav.

Ponudba velja do ponedeljka 27.11.2023 do 20.00.

Podrobnosti:

SVETOVANJE: 051 780 052