Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Stopite v stik z nami.

Garancija

Na vse naše naprave in storitve.

Pokličite nas! 051 780 052

Pokličite našega svetovalca!

mitsubishi klime

MXZ

Video vodič - Kako izbrati in sestaviti multi split sistem

Primerjava stenskih enot:

Model notranje enoteAPEFLN
Glasnost delovanjaod 19dbod 19dbod 19db
Wifi upravljanjeBrezplačnoBrezplačnoBrezplačno
Usmerjanje zrakaGor / Dol
Levo / Desno
Ena loputa
Gor / Dol
Levo / Desno
Ena loputa
Gor / Dol
Levo / Desno
Dve ločeni loputi
BarvaBelaBela, črna, SivaBela, biserno bela, črna, rdeča
Filtracija zrakaS srebrovimi ioni 30€S srebrovimi ioni- Quad Plus Filtracija (7 filtracij)
Dodatne funkcije- 3D iSee Toplotni senzor
- Termometer na daljincu
- Dve loputi za usmerjanje zraka
- Premaz proti umazaniji
Dimenzije VxŠxGod 250x760x178mm
od 307x890x233mm
od 299x885x195mm

MSZ-AP

Najbolje prodajan model letošnjega leta zaradi najvarčnejšega in najtišjega delovanja, nagrajenega izgleda in ugodne cene.

 

Brezplačen modul za upravljanje od kjerkoli.

Ključne funkcije za katere morate vedeti!

 • Kompaktna zasnova in elegantno oblikovanje za vse okuse
 • Dvojna reža za usmerjanje zraka z možnostjo upravljanja prek daljinskega upravljalca
 • Timer
 • Nov ekološki plin R32
 • Praktično neslišno delovanje -19dB (za modela 25, 35)

Mitsubishi AP serija postavlja nove standarde pri super energetsko učinkovitem ogrevanju in hlajenju ter tihem delovanju.

Z neverjetno tihim hrupom delovanja 19 dBA na najnižji hitrosti ventilatorja, je notranja enota AP25 najtišja klimatska naprava poleg klime iz serije AP. Mitsubishi MSZ AP je idealen tam, kjer je najpomembnejša tišina, torej v spalnicah in skupnih dnevnih prostorih. Nočni način pomeni, da se nivo hrupa zmanjša še za nadaljnje 3 dB, kar vam bo omogočilo popolno spanje.

Skrivnost tišine

S tem, ko je izmenjevalnik toplote pri Mitsubishi AP modelu 32% tanjši in pri čemer je ventilatorska tuljava 22% večja, se je v primerjavi s prejšnjimi modeli zmanjšala izguba tlaka skozi izmenjevalnik toplote in zrak se pri AP modelu tako lahko premika po večji površini ventilatorja. K temu dodajte novo aerodinamično oblikovano ventilatorsko tuljavo s čimer je dosežena nova raven tišine!

Wifi upravljanje od kjerkoli

S posebno mobilno aplikacijo lahko upravljate s Mitsubishijevo AP klimo od kjerkoli in kadarkoli. Vse kar potrebujete je Android ali Apple mobilno napravo ter internetno povezavo.

Dvojna prevleka v notranjosti AP notranje enote poveča učinkovitost delovanja

Dvojni premaz Mitsubishi Electric preprečuje kopičenje umazanije in praho na notranji površini notranje enote klime AP, kar pomeni tudi manj porabljene energije.

Pralni filter za čiščenje zraka

Serija MSZ AP je opremljena s filtrom za čiščenje zraka. Ta pralni filter zadržuje delce, kot so prah, cvetni prah in druge onesnaževalce v zraku, kar ustvarja prijetno in čisto klimo v vaših prostorih.

Velikost tridimenzionalne površine se je povečala v primerjavi s prejšnjimi modeli in povečala območje zajemanja filtra. Te lastnosti dajejo filtru za čiščenje zraka boljšo učinkovitost zbiranja prahu kot običajni filtri.

Vodoravni pretok zraka

Serija EcoCore AP odpravlja neprijetne prepihe z vodoravnim pretokom zraka v načinu hlajenja, tako da najprej enakomerno razporedi pretok zraka skozi strop.

Širok in dolg pretok zraka

Širok način pretoka zraka omogoča prilagajanje smeri pretoka zraka od leve proti desni, kar je idealno za odprte prostore saj zagotavlja, da je vsak kot v prostoru na pravi temperaturi.


.
Način dolgega pretoka zraka podaljša pretok zraka do 12 m in s tem doseže celo najbolj oddaljeno točke ali večje bivalne prostore. Ti načini se preprosto aktivirajo s pritiskom gumba na daljinskem upravljalniku.

MSZ-LN

Ta klima ima resnično vse: vrhunsko tehnologijo, najtišje in najvarčnejše delovanje ter poseben oblikovalski slog.

Brezplačen modul za upravljanje od kjerkoli.

Ključne funkcije za katere morate vedeti!

 • Odlično oblikovanje notranje enote s čelnim delom iz brušenega barvanega aluminija, ki je prekrit s steklom
 • Izbira v štirih barvah: beli, biserno beli, rdeči ali črni barvi
 • Nadzor preko mobilne aplikacije od kjerkoli brez doplačila serijsko
 • Nov ekološki plin R32
 • Timer
 • Dve ločeni loputi za zrak (gor/dol in levo/desno)
 • 3D senzor
 • 7 različnih filtracij zraka
 • LN je visoko zmogljiva serija Mitshubishi klimatskih naprav, ki je učinkovita ter ob tem tudi varčna;
 • Filtracija zraka (uporaba plazemske tehnologije) doseže odstranitev mikroskopsko majhnih delcev (PM25)
 • Notranja enota je zaradi dvojnega premaza zaščitena proti nabiranju raznih prašnih delcev in maščob
 • udobno počutje je zagotovljeno zaradi infrardečega senzorja, ki preverja vašo telesno temperaturo in prilagaja delovanje klime
 • neodvisno vpihovanje zraka preko dveh loput, ki neodvisno usmerjata smer vpihovanja zraka
 • pri najnižji jakosti vpihovanja zraka je zagotovljeno tiho delovanje 19 dB(A)
 • upravljanje s klimatsko napravo preko daljinca ali WiFi-ja. Prav tako je možno nastaviti tedenski časovnik

Serija Mitsubishi LN postavlja nov standard pri osebnem udobju in slogu.

Na voljo je v štirih presenetljivih barvah, opremljene pa so tudi  z naprednimi funkcijami, vključno s filtriranjem zraka Plazma Quad Plus, ki je idealen za alergike. 3D i-See senzor pa je idealen za ogrevanje ali hlajenje po meri. In seveda ne pozabimo samo 19 dBA, hrupa delovanja, ki je v praksi neslišno.

Vrhunska energetska učinkovitost MSZ LN klime

Klimatske naprave Mitsubishi LN so nekatere izmed najbolj energetsko učinkovitih. Model LN25 se lahko pohvali tudi z najboljšim energetski izkoristkom A+++ pri ogrevanju in hlajenju – kar pomeni vrhunsko energetsko učinkovitost poleti in pozimi.

Visoka energetska učinkovitost je dosežena z vgrajenim velikim toplotnim izmenjevalnikom visoke gostote, naprednim motorjem ventilatorja z visoko učinkovitostjo in kompresorjem nove generacije, ki uporablja najnovejše super učinkovito hladilno sredstvo R32.

Vgrajen nadzor Wi-Fi klime!

Tako se nikoli več ne boste vrnili v hladen ali vroč dom.
Z upravljanjem klimatske naprave Mitsubishi Electric LN preko Wi-Fi oz. interneta lahko ogrejete ali ohladite prostor ne glede na to kje ste. Na poti domov z zamikom, zgodnjim prihodom domov, z Wi-Fi nadzorom boste vedno prišli domov v popolno udobje.

Tiho delovanje Mitsubishijeve MSZ-LN klimatske naprave

Mitsubishi MSZ-LN klima je zasnovana tako, da je zelo tiha. Konstanten razvoj za zmanjšanje hrupa je privedel do tega, da so notranje enote iz LN serije neverjetno tihe 19dBA *. LN je idealen tam, kjer je mir najpomembnejši – v dnevnih sobah in spalnicah.

HyperCore® Mitsubishi LN

Zmogljivosti MItsubishi LN serije s hladilno močjo med 2,5 in 5kW so standardno opremljene s tehnologijo HyperCore. Medtem ko običajne klimatske naprave omogočajo delovanje samo pri temperaturah višjih od -7 ° C pa Mitsubishi klimah tehnologija HyperCore zagotavlja, svojo popolno nazivno zmogljivost vse do -15 ° C, tako, da boste ostali topli tudi, ko boste to najbolj potrebovali.

Kot prikazuje graf, sta obe klimatski napravi zasnovani tako, da zagotavljata 6 kW toplote, se pa njuni zmogljivosti močno razlikujeta pri padcu temperature. Medtem ko standardna klimatska naprava proizvaja manj toplote, LN50 6kW model še naprej zagotavlja polno ogrevanje 6kW, ki ste ga plačali.

3D i-See Sensor

3D i-See Sensor zazna prisotnost in položaj ljudi v prostoru s senzorjem prepoznavanjem toplote, s katerim prilagodi temperaturo in pretok zraka za optimalno udobje. To pomaga seriji Mitsubishi LN več kot le varčevati z energijo saj omogoča tudi doseganje nove ravni resničnega osebnega udobja v vaših prostorih.

Tehnologija termičnega skeniranja

3D i-See Sensor nenehno spremlja toplotni odtis prostora in ga razdeli na 752 tridimenzionalnih območij ter meri temperaturo v vsaki coni, da tako natančno določi, kje v prostoru je bolj toplo ali hladno in tja usmeri vpih hladnega ali toplega zraka.

Neodvisno krmiljen dvojni pretok zračnega toka intuitivno prilagodi zraka v smer, kjer je to potrebno.

Senzor 3D i-See deluje v povezavi z dvojnimi loputami, kar omogoča ogrevanje ali hlajenje tam, kjer je najbolj potrebno. Posledično prihrani energijo tako, da ne ogreje ali hladi prostorov, kjer to ni potrebno. Ne glede na to ali imate radi neposreden, posreden ali enakomerno razporejen pretok zraka, 3D i-See Sensor in dvojna loputa zagotavljata vrhunski pretok zraka po vaši meri.

Nikoli vam ne bo hladno

3D i-See Sensor lahko prepozna gibanje oseb v prostoru in nato na podlagi tega usmeri zračni tok z dvojnimi loputami; zato vam bo vedno toplo, ne glede na to, kje v prostoru boste.

Udobje za vse z več usmeritvami pretoka zraka

3D i-See senzor lahko identificira več oseb, ki so prisotne v prostoru in prilagodi dvojne lopute za neposredno ogrevanje ali hlajenje po celotnem prostoru; zato se bodo vsi v prostoru počutili udobno.

Načini zasedenosti in odsotnosti – za varčevanje z energijo

3D i-See Sensor zazna ali so v sobi ljudje ali ne in na podlagi tega samodejno preklopi na enega od načinov varčevanja, kot ga nastavite sami.

 • V načinu varčevanja z energijo, ko nikogar ni v prostoru, klimatska naprava samodejno zmanjša porabo energije za približno 10% po 10 minutah in 20% po 60 minutah.
 • V načinu samodejnega izklopa, ko v prostoru ni nikogar pa se naprava samodejno izklopi.

Napredno plazemsko filtriranje Quad Plus

Novi napredni sistem za filtriranje plazme Quad Plus, ki vsebuje visoko zmogljivo dvofazno plazemsko tehnologijo, filtrira zrak za čiščenje vonjev, prahu, plesni in drugih običajnih alergenov v gospodinjstvu.

Dvofazni plazemski filter

Plazemski Quad Plus filter deluje kot električna zavesa, ki uporablja električno razelektritev in tako ujame ter nevtralizira mikroskopsko majhne delce v zraku. Pravzaprav lahko celo zajame delce z velikostjo PM2,5. To so delci, ki so do 30-krat manjši od širine človeškega lasu!

Neodvisno testirano filtriranje

Neodvisni rezultati testov potrjujejo učinkovitost do 99,7%. S sistemom za filtriranje Plasma Quad Plus boste uživali v bolj zdravem in čistejšem življenjskem okolju.

Dvojni premaz proti umazaniji

Patentirani premaz preprečuje kopičenje prahu in umazanije na notranji površini notranje enote, ki tako ohranjanja notranjo enoto čisto skozi celo leto.

Delci fluora preprečujejo prodiranje hidrofilne umazanije in hidrofilnih delcev v klimatsko napravo. Patentirana prevleka z dvojno pregrado na notranji površini notranje enota tako ohranja ključne komponente notranje enote klimatske naprave čiste.

Dvojni premaz ohranja energetsko varčnost

Ohranjanje ključnih notranjih komponent čistih, kot so izmenjevalnik toplote, ventilator in notranji kanali je pomembno tako za zrak kot za učinkovitost. Ne samo, da nabiranje prahu in umazanije običajno povzroča neprijetne vonjave, ampak tudi prisili klimatsko naprav, da deluje z večjo močjo, kar lahko povzroči znatno zmanjšanje energetske učinkovitosti. Dvojni premaz preprečuje nabiranje prahu in umazanije v notranjosti klimatske naprave za popolno delovanje z malo vzdrževanja.

MSZ-EF

Na voljo je v štirih barvah z elegantnim oblikovanjem in izvrstno sposobnostjo ogrevanja tudi pri nizkih zunanjih temperaturah.


Brezplačen modul za upravljanje od kjerkoli.

  • Notranje enote so vam na voljo v treh različnih barvah in sicer beli, srebrni ali črni barvi
  • tedenski timer z dvema različnima načinoma za nastavitev dnevnega delovanja
  • minimalistične in ravne linije za moderne prostore
  • inverterska tehnologija omogoča zelo natančno nastavitev hlajenja
  • 19db tiho delovanje pri minimalnem načinu hlajenja
  • vključen filter z oksidativno močjo, ki nevtralizira viruse, alergene, bakterije in neprijeten vonj.
  • filter za filtracijo zraka s srebrovimi ioni

KT Talna klima

mfz kj

MFZ-KT

Z doplačilom 60€ modul za upravljanje od kjerkoli. MFZ-KT

  • talna klima ponuja optimalen način distribucije toplega zraka zato je najboljša izbira za ogrevanje s klimo
  • izredno tiho in neslišno delovanje 19db
  • klimo se lahko montira nad tla (višina radiatorja) ali pod strop (višina klasične stenske klime)
  • poseben patent gibanja loput omogoča optimalno distribucijo toplega in hladnega zraka
  • katehinski filter, ki učinkovito odstranjuje bakterije v zraku
  • talna klima je enostavna za čiščenje, ki ne vzame veliko časa
  • elegantno oblikovanje notranje talne enote klime

MLZ-KP Stropna klima

Stropna klima z izredno majhnimi dimenzijami ter elegantno zasnovo.

mitsubishi mlz-kp

Z doplačilom 60€ modul za upravljanje od kjerkoli.

MLZ-KP

 • stropna enota z izredno majhnimi dimenzijami
 • globina je samo 185mm kar omogoča montažo v spuščen strop, tudi če nad spuščenim stropom ni veliko prostora
 • možnost nadzora loput za izpih zraka in sicer levo in desno ter gor in dol
 • možnost avtomatskega usmerjanja zraka
 • vgrajen tedenski in dnevni timer
 • možnost doplačila za WiFi modul za upravljanje s klimo od kjerkoli iz pametne naprave ali računalnika (60eur)

Stropna klima SLZ-M

Klasična stropna klima s štirimi smermi izpiha zraka. Optimalna je za večja gospodinjstva in poslovne prostore.

mitsubishi klima slz-m

Z doplačilom 60€ modul za upravljanje od kjerkoli.

SLZ-M

 • 4 smerna / potna stropna klima je optimalna za hlajenje zaradi montaže direktno v strop
 • dimenzija notranje enote je 60x60cm
 • omogoča gretje tudi, ko je zunanja temperatura -10 stopinj
 • najbolj optimalna distribucija izpihanega zraka zaradi 4 različnih smeri izpiha
 • zmožnost odvoda kondenzata 850mm
 • priložen klasičen daljinec
 • možnost stenskega žičnega upravljalca (z doplačilom)
 • možnost 3D toplotnega senzorja, ki zaznava temperaturo v prostoru in usmerja zrak tja, kjer so spremembe temperature. Klima se lahko tudi sama ugasne, če ne zazna ljudi ali živali v prostoru
 • možnost gretja tudi pri zunanji temperaturi -20 stopinj za modele 2,5kW, 3,5kW in 5kW z doplačilom grelnega kabla
 • možnost doplačila za WiFi modul za upravljanje klime od kjerkoli preko mobilne naprave ali računalnika

SVETOVANJE: 051 780 052