Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Stopite v stik z nami.

Garancija

Na vse naše naprave in storitve.

Pokličite nas! 051 780 052

Pokličite našega svetovalca!

[layerslider id=""]

051 780 052

Povpraševanje za Prenosne Klime

Prenosne Klime

Akcija 2018

Preverite prenosne naprave po akcijskih cenah!

Prenosna Klima

Ali vam spomeniško varstvo preprečuje, da bi imeli klasično klimatsko napravo? Ali iščete enostaven in energetsko učinkovit način ohlajanja vašega stanovanja? Iščete razvlažitev zraka, ko ga ohladite? Ali potrebujete nadomestno in kompaktno hladilno rešitev za vaš avtodom ali prikolico?

Če ste odgovorili z da na katerokoli od teh vprašanj, potem je prenosna klima morda popolna za vas. Raziščimo nekatere od prednosti uporabe prenosnih klimatskih in enot, tako da pridobite dobite boljšo predstavo o tem, kaj sploh potrebujete.

Prenosne klime brez cevi

Ena izmed največjih slabosti prenosnih klima naprav je grda plastična izpušna cev, ki je nihče ne želi videti in zakrije okna ali vrata! Ljudje iščejo možnosti za hlajenje v zaprtih prostorih in so brez možnosti za odvod zraka. Obstaja izvedba brez cev o kateri lahko preberete več tukaj.

Kako delujejo prenosne klimatske naprave?

Prenosni klimatski sistemi delujejo po istem osnovnem konceptu centralnega klimatskega sistema. Odstranijo vroč zrak iz prostora v zaprtih prostorih in sprostijo hladen zrak, ki hladi prostor. Enote uporabljajo cev za črpanje zraka iz stavb in izpuh za hladen zrak. Cev lahko priključite na katero koli odprtino, na primer vrata ali okno, ki se povezujeje z zunanjostjo.

Prenosna klima ima kompresor, kondenzator in uparjalnik, tako kot druge vrste klimatskih naprav. Hladilno sredstvo se premika skozi sistem ter prehaja iz plina v tekočino. V tem procesu plin absorbira toploto iz notranjosti zraka, jo izžene na zunanjo površino in hlajeni zrak vrne v sobo. Skozi proces enota tudi odstranjuje vlago iz zraka.

Prenosne klime zagotavljajo mobilno hlajenje, ki lahko ustreza vašim potrebam za začasno ali stalno mobilno hlajenje.  Fleksibilnost in mobilnost teh enot zagotavlja, da so potrebe po hlajenju vedno izpolnjene.

Veliko stavbenih in mestnih odlokov ne dovoljuje, da imate klimatsko napravo vidno na fasadi. Prenosne klimatske naprave so tako odlična alternativa, saj ne posega v zunanji izgled stavbe. Tako kot navaja njihovo ime, so prenosne, zato jih je enostavno premestiti iz sobe v sobo.

Majhna enota za majhen prostor

Prenosne klimatske naprave so popolne, če živite v majhnem prostoru. Mnogi ljudje, ki živijo v apartmajih ali apartmajih z enim spalnim prostorom, ugotovijo, da svoje potrebe prenosne klimatske naprave popolnoma ustrezajo.

Tudi če živite v majhnem prostoru lahko naravna svetloba, razgled in druge koristi pri oknu pomenijo pomembne elemente, ki jih ne želite žrtvovat, če bi se odločii za okensko verzijo. V nasprotju z okenskimi klimatskimi napravami , ki zavzamejo večino površine okna, prenosne klime za delovanje potrebujejo le del odprtine, ki ohrani dragocen okenski prostor.

Nizki stroški obratovanja

Prenosne klimatske naprave se uporabljajo tudi iz varčevalnih razlogov. So super dodatki za centralne klimatske sisteme, ki so lahko zelo potratni, ko se trudijo, da ohladijo celotno hišo ali stanovanje. V dneh, ko potrebujete le hlajenje za eno ali dve sobi, so prenosne klimatske naprave odličen spremljevalec centralnemu klimatskemu sistemu, kar vam omogoča znatno znižanje porabe centralne enote.

Primerne tudi za avtodome in prikolice

Mnogi avtodomi in potovalne prikolice imajo nezanesljive hladilne sisteme, če jih sploh imajo. Ali je vaš življenjski slog pripravljen na začasni dopust brez klime? Prenosna klimatska naprava ponuja edinstveno rešitev, idealno za majhne bivalne prostore znotraj pičitniških vozil.

Hlajenje in razvlaževanje istočasno

Prenosne klime ne samo da ohladijo zrak, temveč ga tudi razvlažijo tako, da vaš prostor ostane hladen in suh. Če imate alergije, je pomembno, da ravni vlažnosti ostanejo nizke.

Prenosna klima je torej v bistvu dve enoti v enem, ki hkrati odvajata tako vlažnosti kot toploto.

Prenosne klima naprave postajajo bolj priljubljene kot kdajkoli prej. Ker vse več ljudi prepoznava prednosti, ki jih naprave imajo, bo njihova priljubljenost še naprej naraščala.

Prenosna klimatska naprava deluje s pomočjo vodne pare iz zraka, ki jo sprosti v kondenzacijsko posodo ali skozi cev, priključeno na odtok. To pa zmanjšuje relativno vlažnost prostora.

Klimatske naprave običajno vzdržujejo relativno vlažnost med 40 in 60 odstotkov. To je precej nižje od zunanjega zraka v vročem in vlažnem poletnem dnevu in pomaga izboljšati udobje ljudi. Za ljudi, ki trpijo za alergijami, lahko nižje ravni vlažnosti pomagajo preprečiti nastanek alergenov, kot so plesni.

Prenosne klimatske naprave zagotavljajo več prednosti tudi za poslovne objekte.

Mobilnost

Prenosne klima naprave lahko uporabniki premikajo v prostore, kjer je hlajenje potrebno. To je lahko še posebej primerno, kadar je pisarna v gradnji ali za panoge, ki se redno gibljejo iz ene lokacije na drugo. Ker so prenosne klime lahke in na kolesih, te enote zagotavljajo prilagodljivost, ki jo potrebujete za zagotavljanje hlajenja točno tam, kjer je to potrebno in napravo premikate po potrebi.

Mobilnost je zlasti pomembna v nekaterih specifičnih panogah. Na primer: gradbena dela, kjer se redno spreminja lokacija. Tudi podjetja, ki imajo velike računalniške strežniške sisteme in potrebujejo več hlajenja kot druga področja v pisarni, imajo lahko koristi od prenosne klime v primeru širjenja strežniške opreme.

Enostavna namestitev

Prenosne klimatske naprave so enostavne za namestitev. Te prenosne naprave lahko uporabite takoj po nakupu z minimalno nastavitvijo. To pomeni, da lahko prostore nemudoma ohladite, brez profesionalne namestitve.

Ugodno hlajenje

Ena izmed najbolj očitnih prednosti prenosnih klimatskih naprav je cenovna dostopnost. Za potrebe mobilnega hlajenja so prenosne klimatske naprave edina izvedljiva možnost, saj vzpostavitev novega klimatskega sistema na vsaki lokaciji preprosto ni možna.

Ko razmišljate o svojih potrebah hlajenja, upoštevajte prednosti prenosnih klimatskih naprav.

O Podjetju

Spoznajte KlimaNaprave.si

Specializirani smo za dobavo, montažo in servis klimatskih prenosnik naprav različnih blagovnih znamk.

Pomembno nam je zagotavljanje najvišje kakovosti za stranke in ponosni smo na svoje dobro ime na področju klimatizacije. Prizadevamo si, da ohranimo dobro ime, ne glede na nalogo, saj vsem svojim strankam zagotavljamo profesionalnost in ažurnost.

9 USODNIH NAPAK pri izbiri klime

Najbolj pogoste napake, za katere morate vedeti. Vpišite svoj email naslov za brezplačen priročnik.

[contact-form-7 id=”1332″]

SVETOVANJE: 051 780 052