Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Stopite v stik z nami.

Garancija

Na vse naše naprave in storitve.

Pokličite nas! 051 780 052

Pokličite našega svetovalca!

Črne klime

Črne enote ponujajo edinstveno mešanico estetske privlačnosti in praktičnih prednosti, zato so prepričljiva izbira za vse, ki želijo izboljšati videz in počutje svojega doma.

Na področju domačega dekorja in izbire naprav lahko barva notranje klimatske naprave bistveno vpliva na estetiko in splošno vzdušje v prostoru. Medtem ko je tradicionalna bela barva zaradi svoje čiste in minimalistične privlačnosti najbolj priljubljena, pa črne notranje klimatske naprave hitro postajajo priljubljena izbira za sodobne domove.

V prostorih, ki že vsebujejo črne ali temne elemente, lahko črna klimatska naprava služi kot dodatna točka kontrasta. Na primer, v prostoru z belimi stenami lahko temna klimatska naprava postane izrazit stenski element, ki prostoru doda vizualno dinamiko.

Imam vprašanje

Črne klimatske naprave Mitsubishi Electric

Serija LN in EF

Mitsubishi LN

Cenovni razred: €€€ – Dizajnerski model z 3D senzorjem za avtomatsko prilagajanje smeri izpiha zraka, Plazma Quad + filtracijo in možnostjo ogrevanja do -25C z Zubadan tehnologijo, zagotavlja polno moč pri -15C. Na voljo v štirih barvah z brušeno aluminijasto čelno stranjo, dvojno loputo za izpih, posebnim premazom notranje enote, termostatom na daljincu, wifi modulom, avtomatskim usmerjanjem zraka in tedenskim timerjem.

Mitsubishi EF

Cenovni razred: €€ – Dizajnerski model na voljo v beli, srebrni ali črni barvi, z energetskim razredom A+++ za hlajenje in A++ za gretje. Opremljen s filtracijo srebrovih ionov, skoraj neslišnim delovanjem pri 19db, avtomatskim usmerjanjem zraka in tedenskim timerjem.

Črne klimatske naprave Mitsubishi Electric

Serija Emura in Stylish

Daikin Emura

Energetska učinkovitost Daikin Emura je v razredu A+++, tako pri hlajenju kot ogrevanju, z vgrajeno napredno tehnologijo in inteligenco. Z najnižjo ravenjo hrupa pri 19 dBA deluje skoraj neslišno. Omogoča usmerjanje zraka v vse smeri, vgrajen ima Wi-Fi za daljinsko upravljanje preko aplikacije, lokalnega omrežja ali interneta. Opremljen z Daikin flash streamer za filtracijo alergenov, dvo-področnim inteligentnim očesom za optimizacijo zračnega toka in 3D zračnim tokom za enakomerno porazdelitev zraka v prostoru.

Daikin Stylish

Energetska učinkovitost razreda A+++, najkompaktnejša enota v svoji kategoriji, na voljo v črni in barvi črnega lesa. Deluje skoraj neslišno pri 19 dBA. Coanda učinek za optimalno zračno tok in enakomerno temperaturo, Daikin Flash Steamer za izboljšano kakovost zraka, in spletni krmilnik za upravljanje preko aplikacije.

Črne klimatske naprave Gree

Serija Fairy

Gree Fairy

Energetski razred A++ pri hlajenju, A+ pri gretju. Hlajenje možno do -15°C. Vgrajen grelni kabel v zunanji enoti za delovanje pod ničlo. WiFi vmesnik za nadzor preko aplikacije, filtracija s hladno plazmo, “I Feel” funkcija z merjenjem temperature preko daljinca, dnevni časovnik za vklop/izklop.

Brezčasna eleganca črne barve

Črna je brezčasna barva, ki vsakemu prostoru doda element elegance in razkošja. V nasprotju z drugimi barvami, katerih priljubljenost lahko zbledi ali pa so v navzkrižju s spreminjajočimi se slogi dekorja, črna ostaja stalen simbol elegantne prefinjenosti.

Zakaj črne klime?

Na področju domačega dekorja in izbire naprav lahko barva notranje klimatske naprave bistveno vpliva na estetiko in splošno vzdušje v prostoru.

Medtem ko je tradicionalna bela barva zaradi svoje čiste in minimalistične privlačnosti najbolj priljubljena, pa črne notranje klimatske naprave hitro postajajo priljubljena izbira za sodobne domove.

Izboljšanje sodobnega dekorja z elegantnimi črnimi enotami

Črne notranje klimatske naprave izžarevajo eleganten, prefinjen videz, ki se odlično ujema s sodobnim ali industrijskim dekorjem. Drznost črne barve lahko služi kot osrednja točka ali pa se gladko zlije s temnejšimi stenami in pohištvom, kar zagotavlja skladen in eleganten videz.

Za kakšne prostore so primerne črne klime?

Črne klimatske naprave so odlična izbira za prostore, ki sledijo sodobnim in minimalističnim oblikovalskim načelom. Ne glede na to, ali gre za dnevno sobo, spalnico ali pisarno, se lahko črne klimatske naprave ujemajo s stenami in pohištvom v nevtralnih tonih. Njena temna barva ustvari vizualni kontrast in prostoru doda pridih elegance.

Prostori z industrijsko estetiko, kot so izpostavljena opeka, beton ali kovinski detajli, so prav tako lahko odlična izbira za črno klimatsko napravo. Temna barva se odlično kombinira z grobimi teksturami in tako še poveča “urbano” vzdušje.

Črne klimatske naprave lahko koristijo tudi prostorom, ki si prizadevajo za eleganco in razkošje. Prostoru lahko dajo pridih prefinjenosti, zlasti v kombinaciji s klasičnim pohištvom, žametnimi tkaninami ali zlatimi detajli. Črne klimatske naprave so lahko skrivnostna sestavina za doseganje prefinjenega videza.

V prostorih s temnejšo tematiko, kot so glasbeni studii, domači kinematografi ali sobe za vadbo, se lahko črna klimatska naprava zlije z že obstoječo estetiko. Ta kombinacija ustvari uravnotežen videz in naredi prostor še bolj privlačen.

Boljša obstojnost črne barve

Sčasoma se lahko bele ali svetlejše klimatske naprave razbarvajo ali porumenijo, zlasti če so izpostavljene sončni svetlobi. Črne enote dlje časa ohranjajo svoj videz, kar zagotavlja dosleden videz, ki ne zmanjšuje estetskega videza vašega prostora.

Bolje skrije nekatere madeže

Ena od praktičnih prednosti črne notranje klimatske naprave je, da bolje skrije nekatere vrste madežev v primerjavi z napravami svetlejših barv.

Ustvarjanje občutka globine in širine

Črne naprave, vključno s klimatskimi enotami, lahko prostoru dodajo občutek globine, zaradi česar se prostori zdijo bolj razsežni. To je še posebej učinkovito v večjih prostorih ali odprtih prostorih, kjer lahko črna barva pomaga opredeliti prostore brez uporabe fizičnih ovir.

Odločitev za črno notranjo klimatsko napravo je več kot le izbira sloga; to je izjava prefinjenosti, elegance in praktičnosti. Ne glede na to, ali posodabljate domači dekor ali izbirate naprave za nov prostor, razmislite o prefinjeni možnosti črne klimatske naprave, ki bo vašemu življenjskemu okolju dodala pridih brezčasne elegance in sodobnega sloga.

SVETOVANJE: 051 780 052