Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Stopite v stik z nami.

Garancija

Na vse naše naprave in storitve.

Pokličite nas! 051 780 052

Pokličite našega svetovalca!

Klimatska naprava z dvema notranjima enotama cena

Klimatska naprava z dvema notranjima enotoma oziroma multi split klimatska naprava omogoča hlajenje/ogrevanje dveh različnih sob naenkrat, s pomočjo le ene zunanje enote. S tako napravo je mogoče hladiti/ogrevati dva različna prostora, ali celo dve različni nadstropji večstanovanjske hiše, poslovnih prostorov ali večjih stanovanj.

mitsubishi klime

  • Za pripravo ponudbe potrebujemo 2 vaša odgovora.
  • Klimo želim v:
  • Prejmite ponudbo na spodnji email naslov:

Predstavitev naprav Mitsubishi MXZ

Mitsubishijev Multi Split omogoča povezavo med dvema in šestimi notranjimi enotami, na eno samo zunanjo enoto. Prilagodljivost pondube pa vam omogoča, da si ustvarite sistem, ki najbolje ustreza vašim potrebam ter morebitnim omejitvam.

Pri zbiranju notranje enote imate na razpolago kar štiri modele stenskih klimatskih naprav: BT, AP, EF ali LN, pri čemer ima lahko vsaka soba svoj model notranje enote. V sam multi split pa se lahko poleg stenskih klimatskih naprav vključijo tudi stropne ali talne. Energetske učinkovitosti na multi split sistemih sežejo od A++ do A+++, kar omogoča izjemen prihranek energije.

Mitsubishi MXZ LN Serija

Klimatska naprava z dvema notranjima enotama MSZ-LN ima dovršen dizajn v štirih različnih barvah (bela, bisreno bela, črna ter rdeča), ter s tem nudi popolno bivalno doživetje za vsak bivalni prostor. Poleg svoje elegantne in unikatne oblike, nudi tudi najvišjo energetsko unčikovitost, popolno filtracijo klimatziziranega zraka z uporabo plazme, ki učinkovito odstranjuje viruse, bakterije, alergene, vonjave, prah ter ostale mikrodelce iz vašega prostora. Klimatska naprava na najnižji hitrosti ventilatorja deluje s 19dBA, kar pomeni da je primerna za spalnice ali druge družinske bivalne prostore.

Posebnosti tega modela so da ima v svoje delovanje vključen 3D senzor, ki zazna prisotnost oseb ali živali, ter temu primerno usemi izpih stran od vas, dve ločeni loputi za izpih zraka, ter termometer v daljinskem upravlajniku. S posebno zunanjo enoto tipa VGH je ogrevanje zagotovljeno vse do -25, pri čemer lahko klimatsko napravo uporabljate kot edini vir gretja.

Mitsubishi MXZ AP Serija

Klimatska naprava z dvema notranjima enotama MSZ-AP je najboljša odločitev za brezkompromisne uporabnike, ki iščejo vrhunsko kvaliteto za primerno ceno, visoko energetsko učinkovitost ter ključne funkcije udobja. Sama naprava ima eleganten in kompakten dizajn, ki se prilega različnim stilom notranje opreme, ter možnost upravljanja preko aplikacije MelCloud.

Pri seriji MSZ-AP je opcijska možnost dodati filter s srebrovimi ioni, ki omogoča nevtralizacijo bakterij, cvetnega prahu, mikroorganizmov ter drugih alergenov. S posebno zunanjo enoto tipa VGH je ogrevanje zagotovljeno vse do -20°C, zatorej lahko klimatsko napravo uporabljate kot edini vir gretja.
Zaradi svojega širokega in dolgega pretoka zraka, je ta najnovejši okolju prijazen model idealen za odprte prostore, saj doseže najbolj oddaljene točke ali večje bivalne prostore, ter zagotavlja da je v vsakem kotu prava temperatura.

Na najnižji hitrosti ventilatorja, klimatska naprava deljue s 19dBA, v nočnem načinu delovanja pa se ta hrup zmanjša še za nadaljne 3dB, kar omogoči miren spanec, zato je ta model izjemno primeren za spalnice ali skupne dnevne prostore.

Mitsubishi MXZ EF Serija

Klimatska naprava z dvema notranjima enotama MSZ-EF hkrati zagotavlja varčno klimatizacijo prostora z inverterskim delovanjem, prilagaja moč delovanja glede na potrebe in avtomatsko zagotavlja idealno toplotno ugodje v manjiših bivalnih ali delovnih prostorih. Sama naprava se lahko uporavlja tako za hlajenje in ogrevanje prostorov, kjer ogreva vse do -15°C. MSZ-EF se lahko upravlja preko daljinskega upravljanika ali s pomočjo apklikacije MelCloud, kjer je uporaba enostavna in vam zagotavlja popolen nadzor nad vsemi funkcijami klimatske naprave. EF model vsebuje poseben filter s srebrovimi ioni, s katerim nevtralizira bakterije, viruse, prašne delce ter druge alergene.

Predstavitev naprav Gree Free Match

Gree Multi deluje s tehnologijo nizkofrekvenčnega inverterja, ki občutno zniža porabo električne energije, s prilagajanjem hitrosti kompresorja, glede na zahtevano temperaturo v prostoru. Brezžični daljinski upravjalniki s posebno I FEEL funkcijo zaznava temperaturo okoli daljinskega upravljalnika, in s tem omogoča prilagoditev pretoka zraka v prostorjih kjer ni notranje enote, in s tem poveča udobje. V Greejev multi split klimatski sistem predstavlja visoko učinkovit sistem z vrhunskimi zmogljivostmi, ki zagotavljajo udobje, na katerega lahko priključimo do 5 notranjih enot (stensko, stropno ali talno). Energetski razred multi split ststema je za hlajenje A++ ter za ogrevanje A+

Gree Fairy

Klimatska naprava Gree Fairy je vstopni model, vendar se zaradi svojih funkcij lahko primerja s serijami višjih razredov. Sodi v energijski razred A++, ter ima širok temperaturni razpon, kjer ogreva vse do -20°C, ter hladi do 43°C. Klimatska naprava omogoča uporavljanje preko daljinskega upravljalnika ali preko povezave Wifi.

Notranja enota je elegantnega videza s skritim LED zaslonom, na dnu zunanje enote pa je integriran grelni kabel, ki omogoča enostavno odtekanje vode v hladnih delih leta.
V primeru rednega letnega servisiranja se vam garancija podaljša iz 2 na 5 let.

Pozititvne lastnosti modela Fairy so, da se klimatsko napravo lahko dobi v treh različnih barvah (bela, siva, črna), ima vključeno “I Feel” funkcijo, kar pomeni da ima v daljinskem upravljaniku temrometer, ki meri temperaturo okoli daljinca, filtracija zraka ter samostojni zagon klime ob izpadu elektrike.

Klima naprava z dvema notranjima enotama

Prednost klimatske naprave z dvema notranjima enotama ni, da lahko hladi dva samo prostora hkrati, temveč tudi, da je cenejši, kot če bi vzeli dve posamezni klimatski napravi s svojima zunanjima enotama, ob tem pa je tudi energetsko varčnejši in s tem bolj učinkovit. Poleg same energetske varčnosti in cenovnega prihranka, ima klima z dvema notranjima enotama velik vpliv na zunanji videz vaše fasade.
Multi split je idealna rešitev za vse, ki bi imeli omejitve s strani tehnične narave ali določene omejitve na lokalni ravni, predvsem v raznih mestnih središčih ali kultirnih objektih.

Pri klimatski napravi z dvema ali več notranjimi enotami je tudi sama cena montaže nižja, ter za delovanje potrebuje le en električni napajalni kabel do zunanje enote, kar poslednično tudi vpliva na lepši izgled vaše stavbe.

Pri tej posebni zunanji enoti pa je potrebno izpostaviti, da ena zunanja enota pri multi split modelu lahko poganja vse do 6 notranjih enot pri Mitsubishiju, 5 pri Gree in 4 pri Daikinu. Vsaka notranja enota, ki je lahko stenska, talna ali stropma, pa ima lahko različne funkcije in temu primerne cene, vse odvisno od vaših želja in potreb.

SVETOVANJE: 051 780 052