Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Stopite v stik z nami.

Garancija

Na vse naše naprave in storitve.

Pokličite nas! 051 780 052

Pokličite našega svetovalca!

051 780 052

Brezplačno!

Kontaktirajte nas za BREZPLAČEN OGLED in svetovanje.

Če razmišljate o namestitvi multi split klima sistema se najprej pogovorite s strokovnjakom saj boste tako brez skrbi izbrali le najboljšo kombinacijo notranjih enot in zunanjih enot. Naš izkušen monter multi split klima sistemov vam lahko pomaga in vodi do najboljše rešitve za vaše prostore in vam pomaga izbrati najbolj energetsko učinkovite enote za najnižjo porabo energije.

Pošljite Povpraševanje

Multi Split Klima

Multi split klime so ene bolj energetsko in stroškovno učinkovitih klimatskih naprav za hlajenje vašega doma ali delovnega mesta. Ime “multi split” se nanaša na dejstvo, da obstajata dve ali več notranjih enot ter ena zunanja enota.

Na voljo imate torej dva različna tipa klim: single split klimatske naprave z eno notranjo enoto ali multi split klime z več notranjimi enotami.

Mnoge multi split klime prihajajo s priročno vgrajenimi funkcijami, kot so senzorji gibanja, Wi-Fi nadzorom in čistilniki zraka ter ionizatorji.

Torej, kako se multi split klima sistem razlikuje od ostalih?

Multi split sistem klimatske naprave v primerjavi s kanalsko klimo

Če potrebujete klima napravo v več kot enem prostoru, vendar nimate prostora za namestitev kanalske klime, potem je multi split klima odlična alternativa.

Prilagodljivost in udobje multi split klima sistemov

Multi split klime nudijo neprekosljivo fleksibilnost in udobje, saj vam omogočajo, da izberete pravo notranjo enoto za vsak prostor. Za večje in manjše prostore lahko izberete primerno moč, za na primer tišje spalnice pa lahko namestite notranjo enoto, ki je neslišna, medtem, ko imate lahko v kuhinji model, ki je nekoliko glasnejši. To vam omogoča nadzor temperature in okolja v vaših prostorih na podlagi namembnosti in velikosti.

Z možnostjo individualne prilagoditve temperature v vsakem prostoru boste prihranili denar in optimizirali udobje z ogrevanjem ali hlajenjem posameznih prostorov. Tako Imate lahko do deset ločenih notranjih enot, ki jih poganja ena zunanja enota..

Brezplačen ogled in svetovanje po vsej Sloveniji

Pustite nam svojo telefonsko številko za svetovanje in določitev termina ogleda.

Energetska učinkovitost

Nastavitve za varčevanje z energijo v kombinaciji z možnostjo ogrevanja ali hlajenja posameznih prostorov pripomorejo k zmanjšanju stroškov energije in obratovanja. Izbira prave notranje enote, ki ustreza vsakemu prostoru, zagotavlja, da ne izgubljate energije. Napačna notranja enota v prostoru lahko povzroči, da se zrak ne ohladi pravilno in se izgubi energija. Enota, ki je prevelika za proctor pa porabi več energije vsakič, ko jo vklopite v primerjavi z manjšo enoto, ki deluje dlje časa.

S povezavo večih notranjih enot na eno zunanjo enoto v multi split klima sistemu boste dosegli najboljšo energetsko učinkovitost med klimatskimi napravami. Izberite energetsko najučinkovitejše notranje enote za največje prihranke pri računu za elektriko.

Montaža multi split klime

Multi split klima mora biti profesionalno nameščena. Zaradi hladilnega plina, ki tanjša ozonski plašč in se uporablja v klima napravah jih mora vgraditi strokovno usposobljen monter.

Lokacija notranjih enot: Notranja enota multi split klime mora biti nameščena čim bližje stropu v vsaki sobi. Hladen zrak je težji od toplega zraka, zato je za maksimalno učinkovitost hlajenja rešetke na vaši enoti potrebno nastaviti rahlo navzgor. Za ogrevanje prostora jih usmerite navzdol.

Lokacija zunanje enota multi split klima sistem: Idealno bi bilo, da je zasenčena pred neposredno sončno svetlobo in nameščena na trdno površino, kot je betonska plošča ali pritrjena na steno s čvrstimi konzolami. Prav tako jo je treba namestiti čim bližje odprtinam za zrak v polzaprtih prostorih. Za večje ali večstanovanjske hiše potrebujete več kot eno zunanjo enoto.

Multi split klima – Prednosti

Obstaja veliko veliko razlogov, da se odločite multi split klimatsko napravo, da bo vaš dom hladen poleti in toplel pozimi. Ti razlogi vključujejo:

  • energetska učinkovitost
  • prilagajanje temperature za vsak prostor posebaj
  • cenovno ugodnejše za nakup in namestitev v primerjavi s kanalsko klimo
  • če je potrebno, lahko dodate dodatne notranje enote
  • cenovno ugodnejše vzdrževanje, servisiranje, popravila in zamenjava enot.

Brezplačen ogled in svetovanje po vsej Sloveniji

Pustite nam svojo telefonsko številko za svetovanje in določitev termina ogleda.

Prodaja in Servis

Ponujamo vam širok izbor blagovnih znamk v vseh cenovnih razredih. Ne montiramo samo naprav kupljenih pri nas ampak tudi tiste, ki ste jih kupili drugje.

Svetovanje

Naši svetovalci so vam na voljo preko kontaktnega obrazca ali preko telefonske številke 051 780 052. Pokličite nas in pomagali vam bomo do optimalne izbire.

Montaža

Montažao zagotavljamo v roku 4ih dni od naročila in sicer na območju celotne Slovenije. Prepustite delo strokovnjakom in si zagotovite kvalitetno in varno montažo.

SVETOVANJE: 051 780 052