Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Stopite v stik z nami.

Garancija

Na vse naše naprave in storitve.

Pokličite nas! 051 780 052

Pokličite našega svetovalca!

Klima 3.5 kw

Klimatska naprava z močjo 3,5 kW je idealna rešitev za prostore do 55 kvadratnih metrov, ob predpostavki povprečne energetske učinkovitosti v Sloveniji in standardne višine stropov približno 2,5 metra.

Spodaj lahko izbirate med tremi različnimi proizvajalci klimatskih naprav z močjo 3,5kW, te pa so vam na voljo v več kot 20 serijah. Preverite spodnje cene z montažo, za akcijsko ceno pa kliknite na izbrani model.

primerno za površine

do 55m2

Vse cene so z montažo in 9,5% DDV.

Mitsubishi klima 3.5 kw

Mitsubishi je uveljavljen kot priljubljena izbira med Slovenci zaradi svojega optimalnega razmerja med kakovostjo in cenovno dostopnostjo. Ponuja vrhunske komercialne in stanovanjske sisteme, ki prinašajo visoko zmogljivost, neprekosljivo zanesljivost in izjemno energijsko učinkovitost. Kot pionir v inovacijah, vključno z invertersko tehnologijo, Mitsubishi Electric zavzema vodilno vlogo na področju klimatizacije, ponujajoč okolju prijazne rešitve brez žrtvovanja udobja. Njihova zavezanost k maksimalnemu udobju uporabnika, ob upoštevanju okoljske odgovornosti od začetne faze razvoja do recikliranja, odraža njihovo celostno predanost trajnosti in inovativnosti.

Predstavitev stenskih klim:

Kratka predstavitev notranjih enot klimatskih naprav Mitsubishi z močjo 3.5kW. Ponudba zajema serije Mitsubishi stenskih enot: HR, AY, EF, FT, LN.

Mitsubishi AY Klima 3.5kW

Stenska klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-AY klima 3.5 kw predstavlja nov standard na področju klimatizacije, združujoč elegantno obliko, energetsko učinkovitost in napredne funkcije čiščenja zraka. Ta model, s s močjo 3,5kw, je primeren tako za single split kot tudi za multi spit izvedbe.

Klimatska naprava MSZ-AY klima 3.5 kw uporablja hladilno sredstvo R32, kar zagotavlja visoko energetsko učinkovitost z razredi A+++ pri hlajenju in A++ pri ogrevanju. S funkcijo nočnega načina, časovnikom in možnostjo tedenskega programiranja ponuja uporabniku popoln nadzor nad delovanjem. Naprava ima vgrajen Wi-Fi vmesnik, ki omogoča nadzor in spremljanje preko aplikacije Mitsubishi Electric MELCloud in je združljiva z Amazon Alexa in Google Assistant.

Zasnovana za zagotavljanje udobja s skoraj neslišnim delovanjem pri 18dB(A), vključuje napredni filtrirni sistem Plasma Quad Plus, ki učinkovito odstranjuje viruse, bakterije, plesen in alergene iz zraka. Zunanja enota je zasnovana za delovanje v vseh letnih časih z odličnim energetskim razredom A+++/A++. Zaradi uporabe tehnologije DC Inverter in nove generacije kompresorjev naprava zagotavlja izjemno tiho delovanje ter dolgotrajno in zanesljivo obratovanje.

Ta 3.5kw klima prinaša izboljšave v dizajnu z mat belo površino, ki se enostavno čisti in je odporna na praske. Z vgrajenim Wi-Fi vmesnikom in možnostjo nadzora preko aplikacije MELCloud, MSZ-AY serija ponuja uporabniku enostaven dostop do nastavitev naprave, ne glede na to, kje se nahajate. Z različnimi dodatnimi funkcijami, kot so samodejno čiščenje, filtriranje zraka in tiho delovanje, Mitsubishi Electric MSZ-AY zagotavlja visoko raven udobja v vašem domu ali poslovnem prostoru.

Mitsubishi LN Klima 3.5 kW

Klima Mitsubishi LN 3,5kw  podjetja Mitsubishi Electric predstavlja vrhunec v dizajnu in tehnologiji stenskih klimatskih naprav, združujoč sofisticiranost, energetsko učinkovitost in vrhunsko kakovost zraka. Razvita z mislijo na sodoben interier, serija ponuja štiri barve – naravno belo, biser belo, rubin rdečo in oniks črno – ki se neopazno vključujejo v vsak prostor. Ponuja tudi možnost multi splita.

3D senzor, ki skrbi, da klima ne piha direktno v osebe.

Tehnološka odličnost se kaže v Plasma Quad Plus filtracijskem sistemu, ki učinkovito odstranjuje alergene, viruse in druge mikroskopske delce iz zraka. To je še posebej pomembno v boju proti virusom, kot je SARS-CoV-2, kjer je dokazana 99,8-odstotna učinkovitost. Dvojna pregradna prevleka preprečuje nabiranje prahu in maščobe, kar zmanjšuje potrebo po vzdrževanju in izboljšuje dolgoročno delovanje naprave.

Pametne funkcije, kot so samodejni ponovni zagon, tiho delovanje in nočni način, zagotavljajo, da klimatska naprava deluje učinkovito in diskretno. Z vgrajenim Wi-Fi in kompatibilnostjo z MELCloud aplikacijo je omogočeno enostavno nadziranje in upravljanje naprave na daljavo, kar uporabnikom prinaša dodatno udobje in fleksibilnost.

Dual Split Vane tehnologija omogoča prilagoditev pretoka zraka po prostoru, kar zagotavlja optimalno udobje za vse prisotne. Neodvisno premikanje lamel omogoča izogibanje neposrednemu pihanju zraka na osebe in enakomerno porazdelitev temperature po prostoru.

Serija MSZ-LN je več kot le klimatska naprava; je izraz sodobne tehnologije, ki se zliva z elegantnim dizajnom, da izboljša vsak prostor, hkrati pa zagotavlja vrhunsko udobje in čist zrak.

Mitsubishi HR Klima 3.5 kW

Inverter tehnologija omogoča klimatskim napravam serije MSZ-HR s 3,5kw moči, da natančno prilagajajo delovno moč glede na trenutne potrebe, kar znatno zmanjšuje porabo energije in zagotavlja stabilno temperaturo brez nepotrebnih nihanj. To ne le izboljšuje udobja, ampak tudi znižuje stroške energije in zmanjšuje okoljski odtis.

Wi-Fi Povezljivost in Daljinsko Upravljanje

Integracija Wi-Fi povezljivosti prinaša uporabnikom možnost daljinskega nadzora nad svojo klimatsko napravo preko pametnih naprav. To omogoča enostavno prilagajanje nastavitev, ne glede na to, kje se uporabnik nahaja, kar povečuje udobje in omogoča boljšo energetsko učinkovitost.

Mitsubishi FT Klima 3.5 kW

FT klima 3,5 kW je zasnovana z mislijo na ogrevanje. S svojo kompaktno zasnovo, vrhunsko energetsko učinkovitostjo, naprednimi filtracijskimi sistemi in uporabniku prijaznimi funkcijami, serija FT predstavlja presežek v ogrevalni tehnologiji.

Hyper ogrevanje zagotavlja izjemno zmogljivost ogrevanja tudi pri ekstremno nizkih zunanji temperaturah, do -25°C. To zagotavlja, da so prostori toplo ogrevani celo v najhladnejših zimskih dneh, hkrati pa ohranja energetsko učinkovitost. Posebnost je tudi ta, da za razliko od drugih klim, ta klima pri -15Cvzdržuje svojo polno ogrevalno moč.

Kompaktna zasnova serije FT s 3,5kW hladilne moči omogoča enostavno namestitev v različne prostore, ne da bi to vplivalo na estetiko ali funkcionalnost

Vgrajen Wi-Fi modul prinaša dodatno raven udobja, saj uporabnikom omogoča, da preko pametnega telefona, tablice ali računalnika nadzorujejo svoj sistem ne glede na to, kje se nahajajo. To pomeni, da lahko prilagodijo temperaturo in druge nastavitve svojega doma, še preden se vanj vrnejo, kar zagotavlja maksimalno udobje in energetsko učinkovitost.

V-Blocking filter (serijsko) Quad Plus Plasma filtracijski sistem (z doplačilom) učinkovito odstranjujeta viruse, bakterije, plesen, alergene in druge škodljive delce iz zraka, kar zagotavlja, da je zrak, ki ga dihamo, čist in zdrav.

Energetska učinkovitost serije FT je prav tako izjemna, saj dosega oceno A+++, kar pomeni, da porabi manj energije za ogrevanje in hlajenje, kar vodi do nižjih stroškov za energijo in manjšega ogljičnega odtisa.

Daljinski upravljalnik z osvetlitvijo, različni funkcionalni načini in intuitivna uporabniška izkušnja so le nekatere izmed dodatnih prednosti, ki jih prinaša serija FT. Te funkcije zagotavljajo, da je upravljanje sistema enostavno in priročno, hkrati pa omogočajo uporabnikom, da prilagodijo delovanje sistema svojim specifičnim potrebam.

Serija FT je zato več kot le klimatska naprava; je celovita rešitev za ustvarjanje udobnega, zdravega in energetsko učinkovitega domačega okolja.

Daikin klima 3.5 kw

Daikin Europe NV, s svojo sinergijo japonske inovativnosti in evropske izvedbe, se uveljavlja kot vodilni proizvajalec klimatskih naprav, toplotnih črpalk in hladilnih sistemov. Z mrežo približno 5.500 zaposlenih razširjenih po celotni Evropi in desetimi vrhunskimi proizvodnimi obrati, lociranimi v Belgiji, Češki republiki, Nemčiji, Italiji, Turčiji in Združenem kraljestvu, Daikin demonstrira svojo globalno prisotnost in lokalno prilagodljivost.

Na globalni ravni Daikin izstopa zaradi svojega pionirskega duha v razvoju produktov, neprestane zavezanosti kakovosti in sposobnosti ponuditi vsestranske integrirane rešitve. S ponosom se naslanja na več kot 90 let bogatih izkušenj v oblikovanju in izdelavi naprednih ogrevalnih in hladilnih tehnologij, kar Daikin uvršča med vodilne na trgu toplotnih črpalk in klimatskih sistemov.

Predstavitev stenskih klim:

Kratka predstavitev notranjih enot klimatskih naprav Daikin z močjo 3.5kW. Ponudba zajema serije Daikin stenskih enot: Sensira, Comfora, Perfera, Emura, Stylish in ururu Sarara.

SVETOVANJE: 051 780 052