Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Stopite v stik z nami.

Garancija

Na vse naše naprave in storitve.

Pokličite nas! 051 780 052

Pokličite našega svetovalca!

Mitsubishi LN

Ta klima ima resnično vse: vrhunsko tehnologijo, najtišje in najvarčnejše delovanje ter poseben oblikovalski slog.

Mitsubishi MSZ-LN25VG

Brezplačen modul za upravljanje od kjerkoli.

Eleganca, varčnost in dovršenost v eni klimatski napravi.

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-LN25VG se odlikuje s svojo varčnostjo (A+++ pri hlajenju in ogrevanju), ki jo združuje z eleganco. Zaradi steklenega in brušenega aluminijastega ohišja, v biserno beli, beli, rdeči in črni barvi, klimatska naprava prostoru doda še dodaten pridih elegance.

Model MSZ-LN25VG omogoča obračanje toka izpihovanja zraka v 2 različne smeri, kar še dodatno poveča uporabnost naprave, saj lahko naenkrat hladite dva ločena prostora.

S svojo dovršeno uporabo plazemske tehnologije pa je MSZ-LN25VG odličen tudi za filtracijo zraka, saj ga filtrira skozi 7 različnih filtrov.

Model Mitsubishi MSZ-LN25VG lahko upravljamo preko WiFi sistema, s svojimi 3D senzorji pa naprava skrbi za to, da nikoli ne piha direktno v vas.

Klasičen model greje do zunanje temperature -15˙C, izvedba VGHZ pa do -25˙C, kar naredi klima napravo primerno za namestitev povsod po Sloveniji, v kolikor jo želite uporabljati za primaren način gretja.

Tudi model Mitsubishi MSZ-LN25VG lahko povežemo v razdeljen sistem z eno zunanjo in več notranjimi enotami in tako še dodatno privarčujemo.

Tehnični podatki & Dimenzije

3 Leta garancije

3 LETA garancije na naprave in 3 LETA jamstva na montažo.

Opcija: Multi Split
1 zunanja in več notranjih enot

SVETOVANJE: 051 780 052