Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Delovni čas

3 Letna Garancija

Na japonsko kakovost.

Pokličite nas! 051 780 052

Mitsubishi svetovalec!

MSZ-AY35VGKP/MUZ-AY35VG

Mitsubishi Electric je izdal novo klimatsko napravo MSZ-AY35VGKP/MUZ-AY35VG iz serije AY, ki nadomešča prejšnjo serijo AP z napredkom na področju učinkovitosti, oblikovanja in ravni glasnosti. Nova serija AY ponuja sodobne in učinkovite klimatske rešitve z naprednimi funkcijami, ki zagotavljajo kakovostno izkušnjo. Spodaj bomo predstavili glavne značilnosti klime MSZ-AY35VGKP/MUZ-AY35VG.

Poseben premaz za manj umazanije in čistejši zrak

Premaz Dual Barrier Coating je edinstven premaz, nanesen na sestavne dele notranje enoto, ki preprečuje nabiranje prahu in umazanije. Prah in umazanija lahko ovirata pretok zraka in povzročata slabše in manj učinkovito delovanje. Premaz je nanešen na toplotni izmenjevalnik in lopatice, kar preprečuje prijemanje do 90 % škodljivih delcev ter zaustavlja rast plesni in glivic. Z uporabo tega premaza lahko izboljšate kakovost zraka v prostoru ter zmanjšate potrebo po intenzivnem čiščenju in vzdrževanju.

Plasna Quad + serijsko

Mitsubishi Electric je razvil filtrirni sistem s hladno plazmo – Plasma Quad Plus, poseben sistem za filtriranje zraka.. Odstranjuje številne onesnaževalce zraka, vključno s cvetnim prahom, virusi, bakterijami, glivicami, prahom in majhnimi delci, ki so lahko škodljivi za zdravje. Serija AY ima v notranji enoti že serijsko vgrajen omenjen Plasma Quad plus filtrirni sistem.

Samodejno čiščenje notranje enote

AY35VGKP ima funkcijo samodejnega čiščenja, kjer se notranja enota popolnoma posuši, kar preprečuje nastanek plesni in neprijetnih vonjav. Poleg tega je notranji izmenjevalec v notranji enoti opremljen s premazom Dual Barrier, ki pripomore k temu, da je izmenjevale, ventilator manj umazani.

Izboljšana učinkovitost in delovanje v načinu ogrevanja

V primerjavi s prejšnjo serijo AP ima serija AY izboljšano energetsko učinkovitost, saj je pri vseh modelih izboljšana za 0,1 SEER. Zunanja enota serije AY lahko zdaj deluje pri zelo nizkih temperaturah do -20 °C, kar je bistveno izboljšanje v primerjavi s prejšnjo serijo AP.

Matirano ohišje notranje enote

Klimo MSZ-AY35VGKP/MUZ-AY35VG odlikuje eleganten dizajn z matirano belo površino, ki se odlično ujema z najnovejšimi oblikovalskimi trendi. Novo zasnovo je lažje čistiti ter jo je težje umazati in opraskati.

WiFi vmesnik

Vse naprave serije AY imajo vgrajen vmesnik Wi-Fi, ki uporabnikom omogoča upravljanje klimatske naprave iz notranjosti ali zunaj doma z uporabo proizvajalčeve vseevropske aplikacije MELCloud. Aplikacija je združljiva s pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki in računalniki.

Tehnični podatki & Dimenzije

3 Leta garancije

3 LETA garancije na naprave in 3 LETA jamstva na montažo.

Cenik vključuje ceno montaže in 9,5% DDV.

Spodnje cene zajemajo: notranjo in zunanjo enoto, dostavo, osnovno montažo in 9,5% DDV, ki velja za fizične osebe. Za izračun cene z dodatno opremo z doplačilom ali izračun cene brez montaže, kliknite na model na spodnjem seznamu.

Opcija: Multi Split
1 zunanja in več notranjih enot

SVETOVANJE: 051 780 052