Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Stopite v stik z nami.

Garancija

Na vse naše naprave in storitve.

Pokličite nas! 051 780 052

Pokličite našega svetovalca!

Mitsubishi MAC-2370FT-E filter s srebrovimi ioni

Filter s srebrovimi ioni Mitsubishi MAC-2370FT-E je v nekatere modele vgrajen serijsko, v ostale pa ga je možno naknadno vgraditi kot dodatno opremo.

MAC-2330FT-E je filter s srebrovimi ioni, ki ga proizvaja podjetje Mitsubishi Electric. Visoko zmogljiv filter je primeren za stenske klimatske naprave Mitsubishi.

Zračni filter MAC-2370FT-E je sestavljen iz dveh filtrirnih elementov.

Mitsubishi MAC-2370FT-E filter s srebrovimi ioni

S tehnologijo srebrovih ionov se doseže izjemno visoka stopnja čiščenja zraka, ki v prostoru učinkovito nevtralizira bakterije, cvetni prah in alergene. Izjemno visoka stopnja ločevanja ujame delce z velikostjo 0,01 µm. Prisotnost srebrovih ionov v filtru MAC-2370FT-E povzroči uničenje vseh vrst bakterij (v skladu z japonskimi higienskimi standardi je v 4 urah delovanja uničenih 99 % bakterij).

Prednosti:

  • Enostavna montaža

  • Potrebna menjava enkrat letno ali enkrat na dve leti

  • Filter opravlja svojo funkcijo tudi, ko je klima samo na ventilaciji (brez hlajenja/gretja)

  • Samodejni opomnik, ko je filter treba menjati

Kako deluje?

Filter je sposoben je zajeti trupla pršic, njihove iztrebke, viruse, bakteri,  plesni in cvetni prah, ki se zadržijo v nitkah filtra. Nato jih umetni encimi razgradijo (umetni encimi so katalizatorji v nitkah, ki zadržijo alergene in pomagajo pri kemični reakciji za njihovo oksidacijo).

Bakteriostatični in baktericidni učinek

Filter ima bakteriostatični in baktericidni učinek zaradi najmanjših srebrovih delcev, vgrajenih v filtrirno osnovo. Srebrovi ioni se fiksirajo na površini bakterijske celice, motijo nekatere njene funkcije in zagotavljajo bakteriostatični učinek, ko pa srebrovi ioni prodrejo skozi celično membrano patogene bakterijske celice, motijo presnovo bakterije, zaradi česar ta odmre.
Priporočeno obdobje zamenjave tega elementa je enkrat na leto.

Visoko zmogljiv filtrirni element za stenske enote serije M za odstranitev bakterij in alergenov.
Nadomešča stari filter MAC-2330FT-E.

S tehnologijo srebrovih ionov doseže izjemno visoko stopnjo čiščenja zraka, ki iz zraka v prostoru učinkovito loči bakterije, cvetni prah in druge alergene. Izjemno visoka stopnja ločevanja zajame delce z velikostjo 1 ~ 10 μm.

Edinstvena filtra za čiščenje zraka s srebrovimi ioni imata izjemno visoko stopnjo ločevanja škodljivih delcev iz zraka. Ujameta tudi najmanjše delce, velikosti zgolj 0,01 mikrometra. Filtra sta prevlečena z encimom, ki alergene naredi neškodljive. Ti filtri pomembno prispevajo k zdravemu in čistemu zraku v zaprtih prostorih.

Filter za čiščenje zraka ujame mrtve pršice in njihove iztrebke, cvetni prah in druge alergene na vlakno filtra, nato pa jih razgradi z umetnimi encimi (umetni encimski katalizator na vlaknu ujame alergene in pomaga pri kemični reakciji s kisikom ter razbije vezi SS*.*S = atomi žvepla).

Dimenzije (Š × G × V): 419 × 82,2 × 23 mm.

SVETOVANJE: 051 780 052