Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Stopite v stik z nami.

Garancija

Na vse naše naprave in storitve.

Pokličite nas! 051 780 052

Pokličite našega svetovalca!

Mitsubishi MAC 557IF-E WiFi modul

Mitsubishijev WiFi MAC 557IF-E modul je pri modelih, ki nimajo serijsko vgrajenega modula dodatna oprema. Možna je naknadna vgradnja.

Mitsubishi Electric Wi-Fi Control ponuja več kot le možnost, da pred prihodom domov preprosto ogrejete ali ohladite prostore. Wi-Fi Control odpira nov svet resnično prilagojenega udobja. Wi-Fi nadzor učinkovito nadomešča tradicionalni daljinski upravljalnik klime, kar vam omogoča svobodno upravljanje domačega okolja, ne glede na to, kje ste.

Mitsubishi WiFi MelCloud

Nagrajena inovativna tehnologija Mitsubishi Electric Wi-Fi Control odpira vrata vrhunskemu udobju in pametnemu upravljanju. Wi-Fi vam omogoča, da sistem toplotne črpalke prilagodite svojemu življenjskemu slogu, kjer koli ste.

Nadzor preko:

 • Apple naprave

 • Android naprave

 • Windows naprave

 • Preko spletnega brskalnika

Wi-Fi uporabnikom omogoča:

 • Vklop/Izklop klime
  Prižigite si klimo na poti domov.
 • Spreminjanje temperature
  Prikaže informacije o dejanski sobni temperaturi, kar vam omogoča, da prilagodite nastavitve temperature glede na trenutno situacijo v prostoru.
 • Spremenite način delovanja
  Izbirate lahko med petimi razpoložljivimi načini delovanja: samodejno, ogrevanje, sušenje, ventilator in hlajenje. Ta funkcija vam omogoča, da sistem prilagodite svojim potrebam.
 • Spreminjanje hitrosti ventilatorja
  Določite hitrost ventilatorja med ena in pet ali omogočite, da se sistem samodejno prilagodi potrebam prostora.
 • Spreminjanje smeri zračnega toka
  Položaji lopatic omogočajo krmiljenje smeri pretoka zraka iz notranje enote. Izberite samodejno, nihanje ali določite določeno smer, da izpiha zraka usmerite na ključna območja v prostoru.
 • Nastavite napredna pravila delovanja
  Programirajte sistem za samodejni vklop/izklop ob določenem času, spreminjanje nastavitev in oblikovanje temperaturnih pravil. Tako boste zagotovili vrhunsko udobje dan za dnem.

Spodaj lahko testirate in poklikate po aplikaciji MelCloud.

Toplo prebujanje v mrzlih jutrih

Wi-Fi je odličen tudi za predhodno ogrevanje npr. dnevne sobe, preden zjutraj vstanete. Tako se boste lažje spopadli z zgodnjimi mrzlimi jutranjimi urami.

Inteligentno centralno upravljanje za več prostorov

Mitsubishi Electric Wi-Fi ni omejen na upravljanje le ene klime naenkrat. Omogoča resnično inteligenten večopravilni sistem. Z nakupom dodatnih vmesnikov lahko zdaj brez težav spremljate in upravljate več notranjih enot. Preprost, a učinkovit centraliziran nadzor na dosegu roke.

Napredno upravljanje temperature

Ker sistem Wi-Fi Control v vsakem trenutku sporoča temperaturo v prostoru v realnem času, vam edinstvena funkcija določanja pravil omogoča, da prilagodite najmanjše in največje temperaturno območje. Tako klima ohranja popolno temperaturo za popolno udobje vso noč.

Zaradi tega je sistem Wi-Fi Control idealen za družine z otroki. Ni vam več treba fizično hoditi do vsake posamezne spalnice, da bi preverili temperaturo in vklopili ali izklopili klimo z ročnimi daljinskimi upravljalniki, kar lahko prekine spanec otrok. Enostavno uporabite pravilo za minimalno/maximalno temperaturo in prepustite sistemu Wi-Fi  MelCloud, da opravi vse ostalo.

Omejitve sobne temperature

Najnižja sobna temperatura
Funkcija minimalne sobne temperature vam omogoča udoben in zdrav dom. S pomočjo napredne tehnologije klimatska naprava zazna, ko temperatura v prostoru pade pod nastavljeno minimalno temperaturo in se samodejno vklopi, da zagotovi vzdrževanje minimalne temperature. Idealna je za otroške sobe, zato ste lahko prepričani, da bo vaši družini to zimo toplo.

Najvišja sobna temperatura
Funkcija najvišje sobne temperature vam omogoča udobno uživanje v poletni vročini. Z uporabo napredne tehnologije se bo vaša klimatska naprava samodejno vklopila, ko bo dosegla nastavljeno najvišjo temperaturo, ohladila zrak in vam omogočila, da v toplih letnih časih uživate v popolnem udobju.

Več enot, ena aplikacija

Mitsubishi Electric Wi-Fi Control vam omogoča nadzor nad potrebami po klimatizaciji z več enotami, ne le v istem domu ali stavbi, temveč na več različnih lokacijah. Vaš dom, počitniška hiša in pisarna – vse to lahko nadzorujete in prilagajate z eno aplikacijo. Poleg tega lahko zdaj skupinsko upravljate več enot naenkrat.

Bodite pametni in učinkoviti

Ste pozabili izklopiti klimo? Klime, ki po pomoti ostanejo vklopljene, lahko hitro prepoznate z enim pogledom in jih preprosto izklopite, ne glede na to, kje se nahajate.

Ne le za stanovanjske, tudi za poslovne prostore

Mitsubishi Electric Wi-Fi Control je bil uspešno integriran v številne poslovne stavbe, vključno s pisarnami, apartmaji in hoteli. Sposobnost zagotavljanja nemotenega centraliziranega nadzora klimatskih naprav v realnem času in nove možnosti za energetsko učinkovitejše delovanje sta ključna dejavnika, zaradi katerih upravljavci stavb uporabljajo to novo tehnologijo.

Večkrat nagrajeni izdelki

Mitsubishi Electric Wi-Fi Control, ki je prejel nagrado Canstar Innovation Award 2014, je bil prepoznan kot tehnologija, ki spreminja pravila igre in ima potencial, da bistveno spremeni življenja ljudi.

Kaj potrebujete?

Potrebujete združljivo Mitsubishi klimo ter združljiv usmerjevalnik s podporo WPA2-AES z omogočenim 2,4 GHz pasom (WPS omogočen za MAC-559IF-E / MAC-558IF-E) in aktivno internetno povezavo. Če niste prepričani, ali je vaša klima združljiva, nas pokličite!

SVETOVANJE: 051 780 052