Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Stopite v stik z nami.

Garancija

Na vse naše naprave in storitve.

Pokličite nas! 051 780 052

Pokličite našega svetovalca!

Mitsubishi LN

Ta klima ima resnično vse: vrhunsko tehnologijo, najtišje in najvarčnejše delovanje ter poseben oblikovalski slog.

Mitsubishi MSZ-LN35VG

Brezplačen modul za upravljanje od kjerkoli.

Mitsubishi MSZ-LN35VG, dovršen, eleganten in izjemno varčen sistem sedaj tudi v vašem domu.

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-LN35VG na trgu prednjači pred drugimi napravami predvsem na področju varčevanja z energijo (A+++ pri hlajenju in ogrevanju).

Poleg energijske varčnosti pa se lahko pohvali tudi s svojim estetskim videzom, ki napravo naredi še privlačnejšo za vaše prostore. Ohišje je iz brušenega aluminija na voljo v biserno beli, beli, rdeči in črni barvi.

Model MSZ-LN35VG nam s svojo tehnologijo loput in izpihovanja zraka omogoča hlajenje in ogrevanje dveh prostorov hkrati, 3D senzor v napravi pa skrbi za to, da zrak nikoli ne piha direktno v vas.

Poleg vseh naštetih funkcij pa model MSZ-LN35VG omogoča tudi napredno filtracijo zraka s pomočjo sedmih različnih filtrov, ki vaš zrak naredijo še čistejši in bolj varen.

Klasičen model greje do zunanje temperature -15˙C, izvedba VGHZ pa do -25˙C, kar naredi klima napravo primerno za namestitev povsod po Sloveniji, v kolikor jo želite uporabljati za primaren način gretja.

Prav tako kot model MSZ-LN25VG lahko tudi MSZ-LN35VG povežemo v razdeljen sistem z eno zunanjo in več notranjimi enotami in tako še dodatno privarčujemo.

Tehnični podatki & Dimenzije

3 Leta garancije

3 LETA garancije na naprave in 3 LETA jamstva na montažo.

Opcija: Multi Split
1 zunanja in več notranjih enot

SVETOVANJE: 051 780 052