Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Stopite v stik z nami.

Garancija

Na vse naše naprave in storitve.

Pokličite nas! 051 780 052

Pokličite našega svetovalca!

051 780 052

O Podjetju

Specializirani smo za uvoz, montažo in servis klim Sinclair.

Spoznajte KlimaNaprave.si

Sinclair Klima

Sinclair

Akcija 2019

Preverite Sinclair klima naprave po akcijskih cenah!

MULTI Variable serija

Izjemno prilagodljiva serija Sinclair MULTI VARIABLE vam ponuja enostavno rešitev za priključitev od 1 do 5 notranjih enot na 1 zunanjo enoto.

 

Stenska SPECTRUM PLUS serija

Elegantna in edinstvena oblika te Sinclair klime kot pri seriji SPECTRUM, vendar z izboljšanim delovanjem. Glavna prednost serije SPECTRUM PLUS je dvostopenjski kompresor. Ta tehnologija povečuje učinkovitost in zmogljivost. V načinu ogrevanja lahko enota deluje do -30 ° C zunanje temperature okolice, v načinu hlajenja pa do +54 ° C. Serija SPECTRUM PLUS vas bo ogrela tudi v zelo hudi zimi.

 

Stenska serija SINCLAIR SPECTRUM

Privlačna serija Sinclair klim je na voljo v dveh barvah – črni in beli ter ima vse uporabniške funkcije. Modul Wi-Fi, 7 hitrosti motorja ventilatorja in še veliko več serijsko!. Poleg tega te enote delujejo z zelo veliko energetsko učinkovitostjo.

 

Stenska serija SINCLAIR VISION

Sinclair klima VISION ponuja veliko hladilno in ogrevalno zmogljivost z visoko učinkovitostjo ter razumno ceno. Enota ima osnovne uporabniške funkcije, kot so »I FEEL«, »8 ° ogrevanje«, samodejni ponovni zagon itd. Serija Vision ima tudi standardni dodatek za Wi-Fi.

 

Stenska serija SINCLAIR FOCUS PLUS

Na prvi pogled enak kot klime iz serije FOCUS, vendar obstajajo nekatere razlike. Enote FOCUS PLUS prihajaja z več funkcijami, boljšo učinkovitostjo, 7 hitrostmi notranjega ventilatorja, bolj dovršenim krmilnikom in še več.

 

Talna in stenska klimatska naprava serija FOCUS

Popolnoma nova serija klim FOCUS je na voljo v širokem obsegu hladilne moči. Te univerzalne enote so opremljene z atraktivnim dizajnom in WiFi-jem!

Prilagodljivo: serije MULTI SPLIT

Prilagodljiv MULTISPLIT SYSTEM ponuja enostavno rešitev za povezavo od 1 do 5 notranjih enot z eno zunanjo enoto.

Prilagodljivo: Serija HIGH POWER MULTISPLIT

Za širše možnosti in večje zmogljivosti se odločite za HIGH POWER MULTI SYSTEM. Ta sistem vam ponuja še bolj kompleksne rešitve za priključitev od 2 do 9 notranjih enot na 1 zunanjo enoto.

UNI SPLIT Serija: Sinclair Kanalna klima

Kanalne klime so zasnovane za uporabo v kombinaciji s prezračevalnimi kanali. Te enote so najboljša možnost za večje in bolj zapletene prezračevalne kanale, kjer je pravilna porazdelitev zraka zagotovljena preko vodov oz. internih kanalov. Zmogljivost kanalskih enot je od 3,5 kW do 16 kW.

V standardnem paketu vam je je na voljo daljinski in žični krmilnik. Kot dodatna oprema sta na voljo tudi osrednji regulator, tedenski časovnik in modul Wi-Fi.

 

UNI SPLIT Serija Talna klima

Kot nam že samo ime pove se to klima napravo namesti nad tla in pod steno (kot radiator). Nudimo talno klime zmogljivosti od 3,5 kW do 16 kW.

V standardnem paketu je na voljo daljinski in žični krmilnik. Kot dodatna oprema sta na voljo osrednji regulator, tedenski časovnik in modul Wi-Fi.

 

UNI SPLIT Serija Kasetna klima

Serija kasetnih enot, ki se uporabljajo za stropno vgradnjo. Njihove dimenzije ustrezajo običajnim dimenzijam stropne plošče. Imajo 4-smerni zračni izhod, ki zagotavlja optimalno distribucijo zraka tudi v večjih prostorih. Na voljo so kasete z zmogljivostjo od 3,5 do 16 kW.

V standardnem paketu je na voljo daljinski in žični krmilnik. Kot dodatna oprema sta na voljo osrednji regulator, tedenski časovnik in modul Wi-Fi.

 

 

 

Talna in stenska klima: serija CONSOLE

Enote CONSOLE lahko namestite na steno, kot so stenske enote ali na tla kot so običajno montirani radiatorji. Za optimalen način hlajenja / ogrevanja sta na voljo dve odprtini za zrak. Enote CONSOLE lahko delujejo pri nizkih zunanjih temperaturah (ogrevanje -22 ° C, hlajenje -15 ° C).

 

UNI DC INVERTER Serija Talne stropna klima

Za vgradnjo v prostore brez dvojnega stropa nudimo talno-stropno klimo. Te klimatske naprave so za hlajenje in ogrevanje.

 

UNI DC INVERTER Serija Kasetna klima

Za vgradnjo v dvojni strop ponujamo serijo kasetnih klim. Klimatske naprave za primerne tako za hlajenje in ogrevanje.

UNI DC INVERTER Serija Kanalna klima

Primerne za dvorane, salone, delavnice in večje prostore. Hlajenje in ogrevanje.

Kondenzacijske naprave

Zunanje enote za hlajenje in ogrevanje.

Prenosna klima

Če nimate možnosti uporabe klasične stenske klimatske naprave, je najboljša možnost za vas prenosna klimatska naprava za hlajenje in ogrevanje.

Razvlaževalci / razvlažilci zraka

Razvlažilniki SINCLAIR so namenjeni za zmanjševanje prekvisoke vlažnosti v prostorih in za ohranjanje željene vlažnosti v prostoru.

 

Strešne klimatske naprave

Strešne klimatske naprave za počitniške prikolice ali mobilne hišice. Enoto lahko upravljate prek Wi-Fi, daljinskega upravljalnika ali ročno.

9 USODNIH NAPAK pri izbiri klime

Najbolj pogoste napake, za katere morate vedeti. Vpišite svoj email naslov za brezplačen priročnik.

[contact-form-7 id=”1332″]

SVETOVANJE: 051 780 052