Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Delovni čas

3 Letna Garancija

Na japonsko kakovost.

Pokličite nas! 051 780 052

Mitsubishi svetovalec!

051 780 052

Mitsubishi Cenik

Prosimo počakajte nekaj trenutkov, da se katalog naloži.

Klimatske naprave Mitsubishi katalog

V Mitsubishijevem katalogu boste našli podrobne opise in tehnične specifikacije vseh modelov klimatskih naprav, stenskih, talnih, kanalskih ter stopnih. V katalogu so prikazani vsi mono spliti, prav tako pa tudi multi split sistem in kombinacije klimatskih naprav v multi izvedbi.

Poleg predstavitev modelov, ki so vam na voljo, sam katalog vsebuje tudi predstavitev zračnih čistilnih filtrov, optimalno razporeditev zraka, kako delujejo nekatere posamezne fukncije klimatske naprave ter primer kombinacij enot za sestavo multi split sistema. Katalog vsebuje vse podatke, ki bi jih potrebovali za lahek in uspešen nakup klimatske naprave.

mitsubishi-katalog-2021

Za vsako klimatsko napravo ali mult split so tehnične specifikacije za obe enoti, zunanjo in notranjo, zapisane v tabli, kjer lahko razberete mere, maso, raven hrupa, energetsko učinkovitost itd. Poleg samih tehničnih podatkov pa je za vsak model priloženo slikovno gradivo obeh enot in ostalih pripomočkov, kot so daljinski upravljalnik ali opcijski Wi-Fi vmesnik, ter opis funkcij klimatske naprave. V katalogu boste našli vse modele klimatskih naprav, od nižjega cenovnega razreda kot sta HR in BT, srednjega kot sta modela AP in EF, ter višjega razreda LN in FT, ob tem pa tudi talno klimatsko napravo MFZ-KT, dve stropni klimatski napravi SLZ-M in MLZ-KP, ter kanalsko klimatsko napravo SEZ-M.

Mitsubishi

Akcija 2021

Preverite Mitsubishi naprave po akcijskih cenah!

SVETOVANJE: 051 780 052