Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Delovni čas

3 Letna Garancija

Na japonsko kakovost.

Pokličite nas! 051 780 052

Mitsubishi svetovalec!

Mitsubishi LN

Serija Mitsubishi LN postavlja nov standard pri osebnem udobju in slogu.

Na voljo je v štirih presenetljivih barvah, opremljene pa so tudi  z naprednimi funkcijami, vključno s filtriranjem zraka Plazma Quad Plus, ki je idealen za alergike. 3D i-See senzor pa je idealen za ogrevanje ali hlajenje po meri. In seveda ne pozabimo samo 19 dBA, hrupa delovanja, ki je v praksi neslišno.

Tehnični podatki & Dimenzije

3 Leta garancije

3 LETA garancije na naprave in 3 LETA jamstva na montažo.

Opcija: Multi Split
1 zunanja in več notranjih enot

Vrhunska energetska učinkovitost MSZ LN klime

Klimatske naprave Mitsubishi LN so nekatere izmed najbolj energetsko učinkovitih. Model LN25 se lahko pohvali tudi z najboljšim energetski izkoristkom A+++ pri ogrevanju in hlajenju – kar pomeni vrhunsko energetsko učinkovitost poleti in pozimi.

Visoka energetska učinkovitost je dosežena z vgrajenim velikim toplotnim izmenjevalnikom visoke gostote, naprednim motorjem ventilatorja z visoko učinkovitostjo in kompresorjem nove generacije, ki uporablja najnovejše super učinkovito hladilno sredstvo R32.

Vgrajen nadzor Wi-Fi klime!

Tako se nikoli več ne boste vrnili v hladen ali vroč dom.
Z upravljanjem klimatske naprave Mitsubishi Electric LN preko Wi-Fi oz. interneta lahko ogrejete ali ohladite prostor ne glede na to kje ste. Na poti domov z zamikom, zgodnjim prihodom domov, z Wi-Fi nadzorom boste vedno prišli domov v popolno udobje.

Tiho delovanje Mitsubishijeve MSZ-LN klimatske naprave

Mitsubishi MSZ-LN klima je zasnovana tako, da je zelo tiha. Konstanten razvoj za zmanjšanje hrupa je privedel do tega, da so notranje enote iz LN serije neverjetno tihe 19dBA *. LN je idealen tam, kjer je mir najpomembnejši – v dnevnih sobah in spalnicah.

3D i-See Sensor

3D i-See Sensor zazna prisotnost in položaj ljudi v prostoru s senzorjem prepoznavanjem toplote, s katerim prilagodi temperaturo in pretok zraka za optimalno udobje. To pomaga seriji Mitsubishi LN več kot le varčevati z energijo saj omogoča tudi doseganje nove ravni resničnega osebnega udobja v vaših prostorih.

Tehnologija termičnega skeniranja

3D i-See Sensor nenehno spremlja toplotni odtis prostora in ga razdeli na 752 tridimenzionalnih območij ter meri temperaturo v vsaki coni, da tako natančno določi, kje v prostoru je bolj toplo ali hladno in tja usmeri vpih hladnega ali toplega zraka.

3D i-See Sensor lahko torej prepozna gibanje in prisotnost oseb v prostoru in nato na podlagi tega usmeri zračni tok z dvojnimi loputami stran od oseb.

Neodvisno krmiljen dvojni pretok zračnega toka intuitivno prilagodi zraka v smer, kjer je to potrebno.

Senzor 3D i-See deluje v povezavi z dvojnimi loputami, kar omogoča ogrevanje ali hlajenje tam, kjer je najbolj potrebno. Posledično prihrani energijo tako, da ne ogreje ali hladi prostorov, kjer to ni potrebno. Ne glede na to ali imate radi neposreden, posreden ali enakomerno razporejen pretok zraka, 3D i-See Sensor in dvojna loputa zagotavljata vrhunski pretok zraka po vaši meri.

Udobje za vse z več usmeritvami pretoka zraka

3D i-See senzor lahko identificira več oseb, ki so prisotne v prostoru in prilagodi dvojne lopute za neposredno ogrevanje ali hlajenje po celotnem prostoru; zato se bodo vsi v prostoru počutili udobno.

Načini zasedenosti in odsotnosti – za varčevanje z energijo

3D i-See Sensor zazna ali so v sobi ljudje ali ne in na podlagi tega samodejno preklopi na enega od načinov varčevanja, kot ga nastavite sami.

  • V načinu varčevanja z energijo, ko nikogar ni v prostoru, klimatska naprava samodejno zmanjša porabo energije za približno 10% po 10 minutah in 20% po 60 minutah.
  • V načinu samodejnega izklopa, ko v prostoru ni nikogar pa se naprava samodejno izklopi.

Napredno plazemsko filtriranje Quad Plus

Novi napredni sistem za filtriranje plazme Quad Plus, ki vsebuje visoko zmogljivo dvofazno plazemsko tehnologijo, filtrira zrak za čiščenje vonjev, prahu, plesni in drugih običajnih alergenov v gospodinjstvu.

Dvofazni plazemski filter

Plazemski Quad Plus filter deluje kot električna zavesa, ki uporablja električno razelektritev in tako ujame ter nevtralizira mikroskopsko majhne delce v zraku. Pravzaprav lahko celo zajame delce z velikostjo PM2,5. To so delci, ki so do 30-krat manjši od širine človeškega lasu!

Neodvisno testirano filtriranje

Neodvisni rezultati testov potrjujejo učinkovitost do 99,7%. S sistemom za filtriranje Plasma Quad Plus boste uživali v bolj zdravem in čistejšem življenjskem okolju.

Dvojni premaz proti umazaniji

Patentirani premaz preprečuje kopičenje prahu in umazanije na notranji površini notranje enote, ki tako ohranjanja notranjo enoto čisto skozi celo leto.

Delci fluora preprečujejo prodiranje hidrofilne umazanije in hidrofilnih delcev v klimatsko napravo. Patentirana prevleka z dvojno pregrado na notranji površini notranje enota tako ohranja ključne komponente notranje enote klimatske naprave čiste.

Dvojni premaz ohranja energetsko varčnost

Ohranjanje ključnih notranjih komponent čistih, kot so izmenjevalnik toplote, ventilator in notranji kanali je pomembno tako za zrak kot za učinkovitost. Ne samo, da nabiranje prahu in umazanije običajno povzroča neprijetne vonjave, ampak tudi prisili klimatsko naprav, da deluje z večjo močjo, kar lahko povzroči znatno zmanjšanje energetske učinkovitosti. Dvojni premaz preprečuje nabiranje prahu in umazanije v notranjosti klimatske naprave za popolno delovanje z malo vzdrževanja.

Prodaja in Servis

Ponujamo vam širok izbor blagovnih znamk v vseh cenovnih razredih. Ne montiramo samo naprav kupljenih pri nas ampak tudi tiste, ki ste jih kupili drugje.

Svetovanje

Naši svetovalci so vam na voljo preko kontaktnega obrazca ali preko telefonske številke 051 780 052. Pokličite nas in pomagali vam bomo do optimalne izbire.

Montaža

Montažao zagotavljamo v roku 4ih dni od naročila in sicer na območju celotne Slovenije. Prepustite delo strokovnjakom in si zagotovite kvalitetno in varno montažo.

SVETOVANJE: 051 780 052