Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Delovni čas

3 Letna Garancija

Na japonsko kakovost.

Pokličite nas! 051 780 052

Mitsubishi svetovalec!

Mitsubishi AY Serija – MSZ-AY

V primerjavi s staro serijo MSZ-AP, serija MZS-AY nudi vrsto izboljšav, tako na področju učinkovitosti, kot na področju dodatnih funkcij.

Je zagotovo najboljša izbira v srednjem cenovnem razredu klimatskih naprav japonskih proizvajalev.

Mitsubishi Electric je dobro poznana blagovna znamka v industriji klimatskih naprav, in to z dobrim razlogom. Njihova nova serija split klimatskih sistemov MSZ-AY je znana po visokokakovostnem delovanju, energetski učinkovitosti in zanesljivosti. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj bi morda želeli razmisliti o split klimatski napravi Mitsubishi Electric MSZ-AY za vaš dom ali podjetje:

Energetska učinkovitost:

A+++/A++: vgrajena napredna inverterska tehnologija, ki lahko zmanjša porabo energije za do 30 %. S tem ne prihranite le denarja pri računih za energijo, temveč tudi zmanjšate svoj ogljični odtis.

Tiho delovanje 18dB:

Pri notranjih enotah Mitsubishi Electric AY je zagotovljeno še tišje (v primerjavi z drugimi modeli) 18db delovanje, zato so dobra izbira za spalnice, pisarne in druge mirne prostore.

Napredno filtriranje Quad plus plazma filter:

Mitsubishi AY notranje enote so opremljene z naprednimi filtri, ki pomagajo iz zraka odstraniti organska onesnaževala, alergene in druge onesnaževalce. To lahko pomaga izboljšati kakovost zraka v zaprtih prostorih in ustvariti bolj zdravo bivalno ali delovno okolje.

Enostavna namestitev:

Mitsubishi Electric klimatske naprave AY so zasnovane za enostavno namestitev z minimalnimi motnjami v vašem domu ali podjetju. Namestimo jih lahko v različnih konfiguracijah na različne lokacije

Vsestranskost:

Mitsubishi Electric split klimatske naprave so na voljo v različnih velikostih in zmogljivostih, zato so primerne za različne aplikacije. Ne glede na to, ali želite ohladiti majhno spalnico ali veliko dnevno sobo.

Na splošno klimatske naprave Mitsubishi Electric MSZ-AY odlična izbira za vse, ki iščejo zanesljivo, energetsko učinkovito in visoko zmogljivo rešitev za hlajenje in ogrevanje. S svojimi naprednimi funkcijami in vsestransko zasnovo bodo zagotovo zagotavljale dolgoletno udobje in zadovoljstvo.

Tehnični podatki & Dimenzije

3 Leta garancije

3 LETA garancije na naprave in 3 LETA jamstva na montažo.

Cenik vključuje ceno montaže in 9,5% DDV.

Spodnje cene zajemajo: notranjo in zunanjo enoto, dostavo, osnovno montažo in 9,5% DDV, ki velja za fizične osebe. Za izračun cene z dodatno opremo z doplačilom ali izračun cene brez montaže, kliknite na model na spodnjem seznamu.

Opcija: Multi Split
1 zunanja in več notranjih enot

SVETOVANJE: 051 780 052