Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Stopite v stik z nami.

Garancija

Na vse naše naprave in storitve.

Pokličite nas! 051 780 052

Pokličite našega svetovalca!

051 780 052

Zanima nas ogrevanje s klimo

Klime z ogrevanjem

Akcija 2018

Preverite naprave z ogrevanjem po akcijskih cenah!

Vsem morda ni dobro znano, da je klima najustreznejši način ogrevanja. Težko je izbrati najbolj primerno klimo za ogrevanje on hlajenje, ker obstaja veliko parametrov, ki vplivajo na končno odločitev.

Nizki Razred

Je super za hlajenje in ogrevanje prostora, vendar praviloma ne daje pričakovane učinkovitosti in udobja pri ogrevanju, ko so temperature precej pod ničlo.

Srednji in Visoki Razred

Nizkemu razredu sledi srednji in visoki razred, ki sta po našem mnenju in izkušnjah najboljša izbira za ogrevanje s klimo, če vzamemo v obzir učinek, ceno in kvaliteto.

V srednji razred spadajo vse klimatske naprave japonskih proizvajalcev in imajo visoko energetsko učinkovitost, kakovost izdelave, vzdržljivost, dodatne možnosti in seveda odlično ogrevajo prostore do 15 stopinj pod ničlo. Za ogrevanje prostorov pri temperaturah pod ničlo morate imeti kakovostno klimatsko napravo, ki bo ohranila zmogljivost tudi pri nižjih temperaturah.

Ogrevanje Pozimi

Iz zgornjega je razvidno, da se nazivna zmogljivost klimatske naprave zmanjša, ko je zunanja temperatura nižja in je izguba toplote iz prostora večja, tako, da iz tega razloga potrebujejo dodatno moč gretja oziroma zmogljivejšo napravo.

O Podjetju

Spoznajte KlimaNaprave.si

Specializirani smo za dobavo, montažo in servis klimatskih naprav različnih blagovnih znamk.

Pomembno nam je zagotavljanje najvišje kakovosti za stranke in ponosni smo na svoje dobro ime na področju klimatizacije. Prizadevamo si, da ohranimo dobro ime, ne glede na nalogo, saj vsem svojim strankam zagotavljamo profesionalnost in ažurnost.

9 USODNIH NAPAK pri izbiri klime

Najbolj pogoste napake, za katere morate vedeti. Vpišite svoj email naslov za brezplačen priročnik.

SVETOVANJE: 051 780 052