Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Delovni čas

3 Letna Garancija

Na japonsko kakovost.

Pokličite nas! 051 780 052

Mitsubishi svetovalec!

Mitsubishi MSZ-HR35VFK – 3,5 kW

Mitsubishi MSZ-HR35VFK

Izredno majhna notranja enota, ugodna cena ter tiho in varčno delovanje notranje enote.

Upravljanje tudi z aplikacijo (serijsko ali brez)

Pri modelih serije MSZ-HR imate možnost izbrati model z integriranim Wi-Fi modulom, ki omogoča daljinsko upravljanje preko aplikacije MELCloud na vaši pametni napravi ali računalniku. To vam omogoča, da svojo klimatsko napravo upravljate od kjer koli.

Majhne dimenzije notranje enote – višina samo 28 cm

Notranje enote serije MSZ-HR imajo izjemno kompaktno zasnovo, saj njihova višina znaša samo 28 cm. To omogoča enostavno namestitev v prostorih z omejenim prostorom.

Dobra energetska učinkovitost: A++ hlajenje in A+ gretje

Zaradi uporabe inovativnih Mitsubishi Electric inverter tehnologij serija MSZ-HR zagotavlja visoko energetsko učinkovitost pri ogrevanju in hlajenju, kar se odraža v energijskih razredih “A++” za hlajenje in “A+” za gretje.

Tiho delovanje (21 dB)

Notranja enota je zasnovana tako, da je idealna za prostore, kjer je zahtevana nizka raven hrupa. Z zelo tiho delovanjem, ki znaša le 21 dB, so te enote skoraj neslišne, kar zagotavlja mirno in prijetno bivalno ali delovno okolje.

Avtomatizirana loputa za izpih zraka gor in dol

S sistemom prilagajanja smeri izpiha zraka, ki ga lahko upravljate preko daljinskega upravljalnika ali aplikacije, lahko enostavno prilagodite tok zraka v svojem prostoru.

Dodatna oprema: Plasma Quad+ Connect

Z dodatnim doplačilomlahko izberete napredni sistem filtracije zraka Plasma Quad+ Connect. Ta sistem uporablja hladno plazmo za učinkovito čiščenje zraka, odstranjuje alergene, viruse, bakterije in PM2.5 delce, kar je idealno za ljudi z alergijami ali respiratornimi težavami.

Dodatna oprema: Filter s srebrovimi ioni

Filter s srebrovimi ioni dodatno čisti zrak in nevtralizira škodljive snovi za čistejši zrak v prostoru. Za vzdrževanje optimalne učinkovitosti filtracije se priporoča zamenjava filtra vsaki dve leti.

Časovnik za avtomatske izklope in vklope klime

Vgrajeni časovnik vam omogoča, da nastavite avtomatske vklope in izklope klimatske naprave, kar povečuje udobje uporabe in prispeva k energetski učinkovitosti.

Opcija multi split

Serija MSZ-HR podpira povezavo več notranjih enot z eno zunanjo enoto, omogoča pa priključitev do maksimalno treh notranjih enot. To omogoča centralizirano klimatizacijo več prostorov z eno zunanjo enoto, kar je učinkovito in ekonomično rešitev za večje prostore ali večsobna stanovanja.

Tehnični podatki & dimenzije

3 leta garancije

3 LETA garancije na naprave in 3 LETA jamstva na montažo.

Cenik vključuje ceno montaže in 9,5% DDV.

Spodnje cene zajemajo: notranjo in zunanjo enoto, dostavo, osnovno montažo in 9,5% DDV, ki velja za fizične osebe. Za izračun cene z dodatno opremo z doplačilom ali izračun cene brez montaže, kliknite na model na spodnjem seznamu.

Opcija: Multi Split
1 zunanja in več notranjih enot

Mitsubishi MSZ-HR35VFK / MUZ-HR35VF – Na kratko

Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-HR35VFK z energetsko učinkovitostjo, razreda A++ pri hlajenju in A+ pri ogrevanju. Opremljena je z napredno tehnologijo Mitsubishi inverterja in možnostjo Wi-Fi povezave za pametno upravljanje. Ponuja idealno rešitev za udobje v prostorih do 35 m². Zasnovana je s poudarkom na minimalističnem dizajnu, ki se lepo vključi v vsak prostor, in zagotavlja izjemno tiho delovanje, kar omogoča mirno bivalno ali delovno okolje.

Kompaktno oblikovanje notranje enote

Kompaktno oblikovanje in nizka višina notranje enote serije Mitsubishi Electric MSZ-HR predstavljata ključni značilnosti, ki omogočata enostavno integracijo v različne bivalne in delovne prostore. Z višino le 28 cm so te notranje enote idealne za namestitev v prostorih, kjer je prostor omejen ali kjer višina stropa predstavlja izziv. Ta zasnova zagotavlja, da naprava ostane diskretna, ne da bi pri tem žrtvovala zmogljivost ali učinkovitost. Eleganten in minimalističen videz se dobro zlije z notranjim oblikovanjem.

WiFi upravljanje od kjerkoli (opcijsko z doplačilom)

Mitsubishi Electric MSZ-HR35VKF klimatska naprava omogoča uporabnikom nadzor in inteligentno upravljanje notranje klime prek pametnega telefona, tablice ali računalnika. To je mogoče s pomočjo opcijskega WiFi vmesnika in aplikacije MELCloud, kar pomeni, da je naprava združljiva z operacijskimi sistemi Android, iOS ter dostopna prek računalnika​​.

Upravljanje od kjerkoli

Mitsubishi MSZ-HR klimatska naprava omogoča uporabnikom, da nadzorujejo in prilagajajo nastavitve klimatske naprave ne glede na to, kje se nahajajo.

Zakaj je upravljanje od kjerkoli uporabno

Upravljanje klimatske naprave od kjerkoli je izjemno uporabno, saj omogoča uporabnikom, da optimizirajo porabo energije in zagotovijo udobno temperaturo v svojem bivalnem ali delovnem prostoru preden prispejo tja. To ne samo poveča udobja, ampak lahko tudi pomaga pri zmanjšanju stroškov za električno energijo, saj omogoča bolj učinkovito uporabo klimatske naprave​​.

Kaj je potrebno

Za upravljanje klimatske naprave Mitsubishi Electric MSZ-HR35VF od kjerkoli je potreben opcionalni WiFi vmesnik, ki se poveže z napravo. Poleg tega morajo uporabniki namestiti aplikacijo MELCloud na svoj pametni telefon, tablico ali dostopati do nje prek računalnika. To omogoča enostaven nadzor nad napravo, ne glede na fizično lokacijo uporabnika​​.

Tiho delovanje notranjih enot v spalnem načinu 21db

Tiho delovanje notranjih enot serije Mitsubishi Electric MSZ-HR35VFK v spalnem načinu je le 21 dB, kar predstavlja itiho delovanje, ki uporabnikom omogoča nemoten počitek, delo ali vsakdanje življenje. Ta nizka raven hrupa je rezultat napredne zasnove ventilatorja in motorja, ki skupaj delujeta za zmanjšanje vibracij in hrupa, ki ga običajno proizvajajo klimatske naprave.

Napredna zasnova ventilatorja in motorja za tiho delovanje

Inženirji Mitsubishi Electric so razvili ventilatorje in motorje, ki so optimizirani za tiho delovanje. Z uporabo preciznih komponent in materialov, ki absorbirajo zvok, naprave MSZ-HR serije zagotavljajo, da je hrup zmanjšan na minimum.

Za katere prostore je primerna tiha notranja enota klime

Tiha notranja enota klime serije MSZ-HR35VFK / MUZ-HR35VF je idealna za spalnice, otroške sobe in delovne prostore, kjer je tišina ključnega pomena za počitek in koncentracijo. Prav tako je primerna za knjižnice, meditacijske prostore in druga okolja, kjer hrup lahko moti mirnost in sprostitev. Zmožnost zagotavljanja skoraj neslišnega delovanja omogoča, da so te naprave izjemno priljubljene med uporabniki, ki cenijo mir in tišino.

Učinkovito delovanje v načinu hlajenja

A++/A+ Energetski Razred

Energetska učinkovitost razredov A++/A+ pri seriji Mitsubishi Electric MSZ-HR  zagotavlja prihranke pri porabi energije. Ima inovativnie rešitve, ki zmanjšujejo okoljski vpliv, hkrati pa ohranjajo visoko raven udobja v prostoru.

Inverterski Motor

Inverter motor v seriji MSZ-HR predstavlja ključni element, ki omogoča takšno energetsko učinkovitost. Ta tehnologija omogoča klimatski napravi, da nenehno prilagaja svojo hitrost delovanja glede na trenutne potrebe po hlajenju ali ogrevanju, s čimer zmanjšuje nepotrebno porabo energije. Inverter motorji so znani po svoji zmožnosti zagotavljanja natančnega nadzora temperature, tišjem delovanju in daljši življenjski dobi naprave. S temi motorji kompresorja serije MSZ-HR ne samo da dosegajo visoko energetsko učinkovitost, ampak nudijo tudi nizko glasnost delovanja.

Upravljanje z IR daljincem

Model MSZ-HR25VFK ima intuitivno upravljanje preko infrardečega (IR) daljinskega upravljalnika, ki je priložen paketu. Ta daljinski upravljalnik omogoča uporabnikom dostop do vseh funkcij klimatske naprave, vključno z nastavitvijo temperature, izbiro načina delovanja (hlajenje, ogrevanje, avtomatski način, sušenje zraka), prilagajanjem hitrosti ventilatorja in usmerjanjem toka zraka. Upravljanje z IR daljincem zagotavlja, da lahko uporabniki popolnoma prilagodijo delovanje klimatske naprave svojim potrebam brez vstajanja s kavča ali prekinitve svojih aktivnosti.

Quad plazma filtracija – Z doplačilom

Quad plazma filtracija, ki jo opcijsko z doplačilom ponuja klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-HR35VF, je zasnovana za učinkovito čiščenje zraka, s čimer ustvarja zdravo in čisto okolje v prostorih. Ta sistem filtracije deluje z uporabo visokonapetostnega električnega polja, ki ujame in nevtralizira mikroskopske delce, vključno z virusi, bakterijami in alergeni.

  1. Kako deluje: Plasma Quad Plus filtracija uporablja električno polje za zajemanje mikroskopskih delcev v zraku. Ko zrak prehaja skozi sistem, se delci, kot so virusi, bakterije in alergeni, ujamejo in nevtralizirajo, kar zagotavlja čiščenje zraka v prostoru.
  2. Kaj filtrira in nevtralizira: Ta sistem lahko odstrani širok spekter zračnih onesnaževalcev, vključno s cvetnim prahom, virusi, bakterijami, glivicami, prahom in zelo majhnimi delci, velikimi do 2,5 mikrometra. Prav tako učinkovito odstranjuje do 99% virusov, bakterij, plesni, PM2.5 delcev, do 98% alergenov in cvetnega prahu ter do 99,7% pršic in prahu.
  3. Za koga je še posebej primeren: Sistem filtracije je še posebej primeren za osebe, ki trpijo zaradi respiratornih težav, alergij ali astme, saj pomaga zmanjšati prisotnost škodljivih delcev v zraku, ki lahko poslabšajo te zdravstvene težave.
  4. Kakšno je vzdrževanje: Vzdrževanje sistema Quad plazma filtracije je preprosto in ne zahteva veliko truda. Redno, kot je priporočeno, zagotavlja, da sistem ohrani svojo učinkovitost pri čiščenju zraka in dolgo življenjsko dobo.

SVETOVANJE: 051 780 052