Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Stopite v stik z nami.

Garancija

Na vse naše naprave in storitve.

Pokličite nas! 051 780 052

Pokličite našega svetovalca!

Mitsubishi MSZ-BT35VGK – 3,5 kW

Mitsubishi MSZ-BT35VGK

Izredno majhna notranja enota, ugodna cena ter tiho in varčno delovanje notranje enote.

WiFi upravljanje klime na daljavo

Na voljo je funkcija Wi-Fi upravljanja, ki omogoča nadzor preko pametnih naprav ali računalnika kjerkoli, z uporabo tehnologije “MELCloud”.

Višina notranje enote je samo 28cm

Njihova diskretna zasnova omogoča enostavno integracijo v prostore z omejenim prostorom.

A++ za hlajenje in A++ za gretje

Z uporabo napredne inverter tehnologije, serija MSZ-BT zagotavlja odlično energetsko učinkovitost, ki dosega oceni A++ v hlajenju in A++ v ogrevanju, kar pripomore k zmanjšanji porabi energije.

Tiho delovanje notranje enote v načinu hlajenja 19db

Zasnovane so za tiho delovanje saj delovanje notranje enote doseže vsega 19 dB, kar zagotavlja, da je delovanje skoraj neslišno.

Avtomatizirana loputa za izpih zraka gor in dol in desno in levo

Prilagoditev smeri izpiha zraka levo/desno in gor/dol je možna preko intuitivnega daljinskega upravljalnika ali prek Wi-Fi povezave, kar omogoča enostavno prilagajanje smeri izpiha za optimalno udobje v prostoru.

Dodatna oprema z doplačilom: Filtracija Plasma Quad+ Connect

Za doplačilom serija MSZ-BT vključuje filtrirni Quad Plasma sistem, ki izboljša kakovost zraka s filtriranjem prahu in alergenov za čistejše in zdravju prijaznejše bivalno okolje.

Dodatna oprema: Filteracija s srebrovimi ioni

Filter, obogaten s srebrnimi ioni, dodatno prečiščuje zrak in odstranjuje škodljive snovi, kar zagotavlja bolj čist zrak v vašem prostoru. Za ohranjanje najvišje ravni čistosti zraka je priporočljivo filter zamenjati vsaki dve leti.

Dnevni in tedenski timer

Integrirani časovnik omogoča programiranje samodejnih vklopov in izklopov vaše klimatske naprave, kar izboljšuje uporabniško izkušnjo in prispeva k večji energetski varčnosti.

Opcija multi split

Serija MSZ-HR podpira povezavo več notranjih enot z eno zunanjo enoto, omogoča pa priključitev do maksimalno treh notranjih enot. To omogoča centralizirano klimatizacijo več prostorov z eno zunanjo enoto, kar je učinkovito in ekonomično rešitev za večje prostore ali večsobna stanovanja.

Tehnični podatki & dimenzije

3 leta garancije

3 LETA garancije na naprave in 3 LETA jamstva na montažo.

Cenik vključuje ceno montaže in 9,5% DDV.

Spodnje cene zajemajo: notranjo in zunanjo enoto, dostavo, osnovno montažo in 9,5% DDV, ki velja za fizične osebe. Za izračun cene z dodatno opremo z doplačilom ali izračun cene brez montaže, kliknite na model na spodnjem seznamu.

Opcija: Multi Split
1 zunanja in več notranjih enot

Kratek opis klime MSZ-BT35VGK / MUZ-BT35VG

Naprava Mitsubishi Electric MSZ-BT35VGK / MUZ-BT35VG, del serije MSZ-BT, je zasnovana za zagotavljanje vrhunske učinkovitosti in udobja v prostorih velikosti od 35 do 55 m². S svojo napredno tehnologijo in elegantnim oblikovanjem se ta klimatska naprava ne le odlično vključi v vsak prostor, ampak tudi ponuja izredno tiho delovanje s hrupom notranje enote, ki dosega vsega 19 dB. To zagotavlja mirno okolje, ki je ključnega pomena za dober počitek in maksimalno udobje tako podnevi kot ponoči.

Tiha notranja enota z glasnostjo samo 19db

Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-BT35VGK izstopa zaradi svoje tišine, ki je ključnega pomena za udobno bivanje. Z glasnostjo delovanja notranje enote, ki doseže vsega 19 dB, se uvršča med najtišje naprave na trgu. Za primerjavo, 19 dB je približno tako tiho kot šepetanje, kar pomeni, da je klima skoraj neslišna in ne bo motila vašega vsakdanjega življenja, spanca ali dela. Ta izjemno nizka raven hrupa je dosežena v nočnem načinu, kar omogoča mirno in neopazno delovanje skozi celo noč. Tišina je izjemno pomembna, saj zagotavlja, da je klimatska naprava lahko v uporabi brez da bi vplivala na kakovost spanca ali ustvarjala moteč hrup v dnevnih prostorih. Mitsubishi Electric MSZ-BT35VGK tako zagotavlja idealno kombinacijo učinkovitosti in tihega delovanja, ki prispeva k večjemu udobju in boljši kvaliteti bivanja.

Eleganten design notranje enote MSZ-BT35VGK

Notranja enota klimatske naprave Mitsubishi Electric MSZ-BT35VGK je zasnovana z mislijo na estetiko in funkcionalnost. Njena sodobna oblika omogoča, da se naprava brez težav vključi v vsako notranjost, od tradicionalne do moderne. Majhne dimenzije in eleganten videz sprednje plošče zagotavljajo, da bo naprava postala del vašega doma, ne da bi pri tem zavzela veliko prostora ali bila vizualno moteča. Notranja enota ne zagotavlja le vrhunskega hlajenja in ogrevanja, ampak služi tudi kot dopolnitev notranje opreme, kar poudarja Mitsubishi Electricovo zavezanost k oblikovanju, ki je enako pomembno kot funkcionalnost.

Upravljanje preko IR daljinca

Daljinski upravljalnik klimatske naprave Mitsubishi Electric MSZ-BT35VGK je zasnovan za enostavno uporabo, kar uporabnikom omogoča nastavitev njihove klime. Z velikim, lahko berljivim zaslonom in preprosto razporeditvijo tipk, ki obsegajo osnovne funkcije, upravljanje naprave ni bilo nikoli lažje. Ta intuitivni pristop zagotavlja, da lahko uporabniki brez težav prilagajajo nastavitve temperature in ostale funkcije.

WiFi upravljanje klime prek aplikacije

Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-BT35VGK prinaša revolucionarno funkcijo Wi-Fi upravljanja, ki uporabnikom omogoča nadzor nad svojo klimatsko napravo kjerkoli in kadarkoli. Z vgrajenim Wi-Fi vmesnikom, skrito znotraj ekskluzivnega žepka enote, ta naprava odpravlja potrebo po dodatni namestitvi Wi-Fi modula, kar prispeva k estetiki in funkcionalnosti. Uporabniki lahko prek tehnologije “MELCloud” preverjajo delovni status, vklop/izklop funkcij in nastavljajo temperaturo z uporabo pametnega telefona, tablice ali računalnika.

Ta napredna možnost omogoča prednastavitev idealne temperature pred prihodom domov ali izklop klimatske naprave na daljavo, kar prispeva k večji priročnosti in potencialnim prihrankom energije. Združljivost z Alexa dodatno razširja možnosti upravljanja, kar pomeni, da lahko uporabniki izvajajo glasovne ukaze za popoln nadzor nad klimatskim sistemom svojega doma. Wi-Fi upravljanje klimatske naprave Mitsubishi Electric MSZ-BT35VGK predstavlja prihodnost domačega udobja, ki združuje inovativno tehnologijo z izjemno uporabniško izkušnjo.

A++/A++ energetski razred

Z ocenami energijske učinkovitosti A++ v načinu hlajenja in A++ v načinu ogrevanja, ta naprava ponuja izjemno zmogljivost ob znatno nižji porabi energije. To je deloma doseženo z uporabo hladilnega sredstva R-32, ki zahteva manjše količine polnjenja in ima nižji potencial globalnega segrevanja v primerjavi s tradicionalnimi hladilnimi sredstvi. To ne samo zmanjšuje okoljski odtis, ampak tudi pomembno prispeva k znižanju stroškov električne energije za uporabnika. Mitsubishi Electric MSZ-BT35VGK je tako idealna izbira za vsakogar, ki želi združiti vrhunsko udobje z odgovornostjo do okolja in ekonomičnostjo.

Dimenzije notranje in zunanje enote MSZ-BT35VGK / MUZ-BT35VG

Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-BT35VGK / MUZ-BT35VG s svojimi premišljeno oblikovanimi dimenzijami zagotavlja, da se bo elegantno vključila v vsak prostor, ne da bi pri tem zavzela preveč dragocenega prostora. Notranja enota, z dimenzijami 838 x 235 x 280 mm, je oblikovana z modernim pridihom v beli barvi, kar ji omogoča, da se brezhibno zlije z vsako notranjo opremo. Zunanja enota MSZ-BT35VGK / MUZ-BT35VG, ki meri 699 x 538 x 249 mm, pa je kompaktna in učinkovita, zagotavljajoč optimalno delovanje.

Ta velikost ne samo da omogoča lažjo namestitev v bivalnem prostoru, temveč tudi poudarja zavezanost Mitsubishi Electrica k ustvarjanju visoko učinkovitih, a estetsko prijetnih klimatskih rešitev. Njihova sposobnost, da združijo vrhunsko tehnologijo s prijetnim dizajnom, je ključna za zadovoljstvo uporabnikov, ki iščejo optimalno ravnovesje med funkcionalnostjo in stilom.

SVETOVANJE: 051 780 052