Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Delovni čas

3 Letna Garancija

Na japonsko kakovost.

Pokličite nas! 051 780 052

Mitsubishi svetovalec!

Mitsubishi MSZ-HR25VFK

Mitsubishi MSZ-HR25VFK

Izredno majhna notranja enota, ugodna cena ter tiho in varčno delovanje notranje enote.

Upravljanje tudi z aplikacijo (serijsko ali brez)

Pri modelih serije MSZ-HR lahko izberete opcijo z vgrajenim Wi-Fi modulom, ki vam omogoča upravljanje klimatske naprave od koderkoli preko aplikacije na vaši pametni napravi ali računalniku.

Majhne dimenzije notranje enote – višina samo 28 cm

Notranje enote serije MSZ-HR odlikuje izjemno kompaktna zasnova, saj višina notranje enote znaša le 28 cm, kar omogoča namestitev v prostorih, kjer je prostor omejen.

Dobra energetska učinkovitost: A++ hlajenje in A+ gretje

Zagotovljena je visoka energetska učinkovitost pri ogrevanju in hlajenju.

Tiho delovanje (21 dB)

Serija MSZ-HR je idealna izbira za prostore, ki zahtevajo nizko raven hrupa. Notranje enote z oddajajo le 21db hrupa.

Avtomatizirana loputa za izpih zraka gor in dol

Možnost prilagajanja smeri izpiha zraka notranje enote navzgor ali navzdol preko daljinskega upravljalnika ali aplikacije.

Dodatna oprema: Plasma Quad+ Connect

Za dodatno plačilo je možno notranji enoti dodati napredni sistem filtracije zraka Plasma Quad+ Connect, ki uporablja hladno plazmo za čiščenje zraka v prostoru.

Dodatna oprema: Filter s srebrovimi ioni

Filter s srebrovimi ioni učinkovito čisti zrak in nevtralizira škodljive organske ter anorganske delce. Priporoča se, da se filter zamenja enkrat do dvakrat na dve leti.

Časovnik za avtomatske izklope in vklope klime

Klimatska naprava je opremljena s časovnikom, ki omogoča nastavitev avtomatskih vklopov in izklopov.

Opcija multi split

Serija omogoča povezavo več notranjih enot z eno zunanjo enoto, do maksimalno tri notranje enote.

Tehnični podatki & dimenzije

3 leta garancije

3 LETA garancije na naprave in 3 LETA jamstva na montažo.

Cenik vključuje ceno montaže in 9,5% DDV.

Spodnje cene zajemajo: notranjo in zunanjo enoto, dostavo, osnovno montažo in 9,5% DDV, ki velja za fizične osebe. Za izračun cene z dodatno opremo z doplačilom ali izračun cene brez montaže, kliknite na model na spodnjem seznamu.

Opcija: Multi Split
1 zunanja in več notranjih enot

Mitsubishi MSZ-HR25VFK / MUZ-HR25VF – Na kratko

Model MSZ-HR25VFK / MUZ-HR25VF Mitsubishi Electric je opremljen z bogatim naborom funkcionalnosti, ki zagotavljajo vrhunsko uporabniško izkušnjo. Ta naprava ponuja precizno nadzorovano hlajenje in ogrevanje z napredno inverter tehnologijo, kar omogoča učinkovito prilagajanje delovne zmogljivosti trenutnim potrebam prostora. Z vgrajenim zračnim čistilnim filtrom naprava izboljšuje kakovost zraka, hkrati pa zmanjšuje prisotnost alergenov. Tiho delovanje zagotavlja, da je naprava skoraj neslišna, kar je idealno za nočno uporabo. Wi-Fi povezljivost in možnost daljinskega upravljanja preko aplikacije omogočata dodatno udobju.

Možnost izbire modela z WIFI ali brez

Upravljanje z Wi-Fi povezavo pri modelu MSZ-HR25VFK / MUZ-HR25VF prinaša fleksibilnost in udobje v uporabo klimatske naprave. Ta funkcija omogoča uporabnikom, da preko pametnega telefona ali tablice, ne glede na njihovo lokacijo, nadzorujejo in prilagajajo delovanje naprave. Z aplikacijo lahko enostavno spreminjate nastavitve temperature, vklopite ali izklopite napravo ter dostopate do različnih načinov delovanja. To ne samo izboljšuje uporabniško izkušnjo, ampak tudi prispeva k večji energetski učinkovitosti, saj lahko upravljate napravo glede na svoje potrebe in zmanjšate nepotrebno porabo energije.

Android / Ios Aplikacija

Uporaba aplikacije na Androidu in IOS za upravljanje klimatske naprave MSZ-HR25VFK / MUZ-HR25VF preko Wi-Fi povezave vključuje nekaj osnovnih korakov, ki zagotavljajo enostaven dostop in nadzor nad napravo kjerkoli:

  1. Prenos Aplikacije: Najprej prenesite uradno aplikacijo Mitsubishi Electric na vašo Android napravo iz Google Play / Play Store trgovine. Aplikacija je zasnovana za intuitivno upravljanje s klimatskimi napravami Mitsubishi Electric.
  2. Povezava z Wi-Fi: Prepričajte se, da je vaša klimatska naprava povezana z domačim Wi-Fi omrežjem. To običajno vključuje vnos gesla Wi-Fi omrežja v nastavitvah klimatske naprave prekoo vmesnika.
  3. Konfiguracija Aplikacije: Odprite aplikacijo na vaši Android / IOS napravi in sledite navodilom za dodajanje vaše klimatske naprave v aplikacijo. To lahko vključuje skeniranje QR kode naprave ali ročni vnos identifikacijskih podatkov naprave.
  4. Upravljanje Naprave: Ko je naprava uspešno dodana, lahko preko aplikacije enostavno spreminjate nastavitve, kot so temperatura, hitrost ventilatorja, način delovanja (hlajenje, ogrevanje, razvlaževanje itd.) in časovnike. Aplikacija vam omogoča tudi pregled trenutnih nastavitev in stanja naprave.
  5. Nadzor na Daljavo: Z aplikacijo lahko svojo klimatsko napravo upravljate od koder koli, dokler imate dostop do interneta. To vam omogoča, da pred prihodom domov ohladite ali ogrejete prostore, kar povečuje udobje in zmanjšuje nepotrebno porabo energije.

Z uporabo aplikacije na Androidu/ IOS za upravljanje vaše klimatske naprave MSZ-HR25VFK / MUZ-HR25VF preko Wi-Fi povezave pridobite popoln nadzor nad klimatskim udobjem v vašem domu, hkrati pa optimizirate porabo energije za večjo energetsko učinkovitost.

Tiho delovanje notranjih enot

Tiho delovanje (21db) modela MSZ-HR25VFK / MUZ-HR25VF, ki zagotavlja, da je obratovanje naprave skoraj neslišno. Ta model je zasnovan tako, da minimalizira hrup, ki ga povzročajo kompresor in ventilator, kar uporabnikom omogoča, da uživajo v mirnem in prijetnem domačem okolju brez motečega zvočnega ozadja. Z uporabo naprednih tehnologij in materialov za dušenje zvoka, ta klimatska naprava deluje izjemno tiho, kar jo dela idealno za namestitev v spalnice, študijske prostore ali katerikoli prostor, kjer je tišina prioriteta. Tiho delovanje MSZ-HR25VFK / MUZ-HR25VF tako zagotavlja optimalno kombinacijo učinkovitosti in udobja.

Učinkovito delovanje

Z uporabo napredne inverter tehnologije ta model optimizira porabo energije, prilagajajoč se potrebam prostora za hlajenje ali ogrevanje z minimalno porabo električne energije. Visoka energetska učinkovitost ne samo zmanjšuje okoljskega odtisa, ampak uporabnikom omogoča tudi znatne prihranke pri stroških za energijo. MSZ-HR 25 je zasnovan za delovanje v energetskem razredu A++ in predstavlja dobro izbiro za okoljsko ozaveščene uporabnike.

Daljinsko upravljanje

Daljinsko upravljanje preko daljinca omogoča uporabnikom enostavno in intuitivno upravljanje klimatske naprave Mitsubishi Electric MSZ-HR serije z uporabo priloženega daljinskega upravljalnika. Ta uporabnikom omogoča spreminjanje temperature, nastavitev načina delovanja (hlajenje, ogrevanje, sušenje, itd.), prilagajanje hitrosti ventilatorja in smeri izpiha zraka ter uporabo časovnih funkcij za avtomatski vklop ali izklop. Daljinski upravljalnik je zasnovan za enostavno uporabo, z jasnimi gumbi in enostavno navigacijo, kar zagotavlja, da lahko vsak uporabnik učinkovito upravlja s klimatsko napravo brez zapletov ali potrebe po tehničnem znanju.

Quad Plus Plasma – Z doplačilom

Mitsubishi Electric je razvil edinstven sistem filtriranja zraka, imenovan Plasma Quad Plus. Ta filtrirni sistem je sposoben odstraniti široko paleto zračnih onesnaževalcev, kot so cvetni prah, virusi, bakterije, glive, prah in zelo majhne delce, velike do 2,5 mikrometra, ki so lahko škodljivi za zdravje. Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-AY je z doplačilom opremljena s filtrom Plasma Quad Plus, aktivnim sistemom filtracije, ki uniči do 99% virusov, bakterij, plesni in nevtralizira PM2.5 prisotnih v zraku, do 98% alergenov in cvetnega prahu ter do 99,7% pršic in prahu. Filtrirni sistem PLASMA QUAD deluje kot električna pregrada, ki zajema in nevtralizira mikroskopske delce v suspenziji: z oblikovanjem visokopotencialnega električnega polja in njegovim nadaljnjim razprševanjem ta sistem filtracije zraka zajame in inaktivira viruse ter odstrani onesnaževalce, ki prehajajo skozeni. Filtrirni sistem PLASMA QUAD je bil testiran proti virusni aktivaciji SARS-CoV-2. Testi so bili izvedeni v laboratoriju za mikrobno testiranje Kobe Testing Center QTEC – Japonskega centra za kakovost in tehnologijo tekstilnih izdelkov.

SVETOVANJE: 051 780 052