Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Delovni čas

3 Letna Garancija

Na japonsko kakovost.

Pokličite nas! 051 780 052

Mitsubishi svetovalec!

051 780 052

Mitsubishi AP Serija – MSZ-AP

Mitsubishi AP serija postavlja nove standarde pri super energetsko učinkovitem ogrevanju in hlajenju ter tihem delovanju.

Z neverjetno tihim hrupom delovanja 19 dBA na najnižji hitrosti ventilatorja, je notranja enota AP25 najtišja klimatska naprava poleg klime iz serije AP. Mitsubishi MSZ AP je idealen tam, kjer je najpomembnejša tišina, torej v spalnicah in skupnih dnevnih prostorih. Nočni način pomeni, da se nivo hrupa zmanjša še za nadaljnje 3 dB, kar vam bo omogočilo popolno spanje.

Skrivnost tišine

S tem, ko je izmenjevalnik toplote pri Mitsubishi AP modelu 32% tanjši in pri čemer je ventilatorska tuljava 22% večja, se je v primerjavi s prejšnjimi modeli zmanjšala izguba tlaka skozi izmenjevalnik toplote in zrak se pri AP modelu tako lahko premika po večji površini ventilatorja. K temu dodajte novo aerodinamično oblikovano ventilatorsko tuljavo s čimer je dosežena nova raven tišine!

Wifi upravljanje od kjerkoli

S posebno mobilno aplikacijo lahko upravljate s Mitsubishijevo AP klimo od kjerkoli in kadarkoli. Vse kar potrebujete je Android ali Apple mobilno napravo ter internetno povezavo.

Dvojna prevleka v notranjosti AP notranje enote poveča učinkovitost delovanja

Dvojni premaz Mitsubishi Electric preprečuje kopičenje umazanije in praho na notranji površini notranje enote klime AP, kar pomeni tudi manj porabljene energije.

Pralni filter za čiščenje zraka

Serija MSZ AP je opremljena s filtrom za čiščenje zraka. Ta pralni filter zadržuje delce, kot so prah, cvetni prah in druge onesnaževalce v zraku, kar ustvarja prijetno in čisto klimo v vaših prostorih.

Velikost tridimenzionalne površine se je povečala v primerjavi s prejšnjimi modeli in povečala območje zajemanja filtra. Te lastnosti dajejo filtru za čiščenje zraka boljšo učinkovitost zbiranja prahu kot običajni filtri.

Vodoravni pretok zraka

Serija EcoCore AP odpravlja neprijetne prepihe z vodoravnim pretokom zraka v načinu hlajenja, tako da najprej enakomerno razporedi pretok zraka skozi strop.

Širok in dolg pretok zraka

Širok način pretoka zraka omogoča prilagajanje smeri pretoka zraka od leve proti desni, kar je idealno za odprte prostore saj zagotavlja, da je vsak kot v prostoru na pravi temperaturi.


.
Način dolgega pretoka zraka podaljša pretok zraka do 12 m in s tem doseže celo najbolj oddaljeno točke ali večje bivalne prostore. Ti načini se preprosto aktivirajo s pritiskom gumba na daljinskem upravljalniku.

Cenik vključuje ceno montaže in 9,5% DDV.

Spodnje cene zajemajo: notranjo in zunanjo enoto, dostavo, osnovno montažo in 9,5% DDV, ki velja za fizične osebe. Za izračun cene z dodatno opremo z doplačilom ali izračun cene brez montaže, kliknite na model na spodnjem seznamu.

Prodaja in Servis

Ponujamo vam širok izbor blagovnih znamk v vseh cenovnih razredih. Ne montiramo samo naprav kupljenih pri nas ampak tudi tiste, ki ste jih kupili drugje.

Svetovanje

Naši svetovalci so vam na voljo preko kontaktnega obrazca ali preko telefonske številke 051 780 052. Pokličite nas in pomagali vam bomo do optimalne izbire.

Montaža

Montažao zagotavljamo v roku 4ih dni od naročila in sicer na območju celotne Slovenije. Prepustite delo strokovnjakom in si zagotovite kvalitetno in varno montažo.

SVETOVANJE: 051 780 052