Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Delovni čas

3 Letna Garancija

Na japonsko kakovost.

Pokličite nas! 051 780 052

Mitsubishi svetovalec!

MSZ-AY25VGKP/MUZ-AY25VG

Stenska klimatska naprava MSZ-AY25VGKP/MUZ-AY25VG ponuja izjemno prilagodljivost in energetsko učinkovitost za različne potrebe po klimatizaciji. Mitsubishi MSZ-AY25VGKP/MUZ-AY25VG se ponašaja s sodobno in privlačno zasnovo, visokotehnološkimi lastnostmi čiščenja zraka in zmogljivostjo od 2,5 kW hladilne moči in 3,2 kW grelne moči. AY25VGKP je primerna tako za stanovanjsko kot tudi za komercialno uporabo. Možnost priključitve notranje enote na multi split sisteme sisteme (ena zunanja in več notranjih enot).

Nekatere ključne značilnosti in prednosti te klime vključujejo elegantno zasnovo, visoko A+++ učinkovitost, ki omogoča prihranek energije in nizke obratovalne stroške, nizko raven hrupa 18dB (vključno z nastavitvijo nočnega načina), ki zagotavlja minimalno motenje uporabnikov, ter čiščenje zraka v prostoru z naprednim Plasma Quad + filtracijo, ki nevtralizira bakterije, viruse, alergene, prah in plesni s pomočjo hladne plazme.

Poleg tega se klima MSZ-AY25VGKP/MUZ-AY25VG ponaša z luksuzno matirano površino, ki olajša čiščenje in zagotavlja vrhunski videz. Ima tudi način samočiščenja, ki preprečuje nastanek plesni in neprijetnih vonjav, zaradi česarbo v prostorih čistejši zrak. Toplotni izmenjevalnik, ventilator in zračni kanal modela MSZ-AY25VGKP/MUZ-AY25VG ima dvojni zaščitni premaz, ki preprečuje nabiranje prahu in maščob, kar zagotavlja dolgoročno učinkovito delovanje.

Poleg tega ima Mitsubishi AY25 vgrajen vmesnik Wi-Fi, ki omogoča nadzor in spremljanje sistema prek aplikacije Mitsubishi Electric MELCloud ter združljivost glasovnega upravljanja z napravami, ki podpirajo Amazon Alexa in Google Assistant.

Tehnični podatki & Dimenzije

3 Leta garancije

3 LETA garancije na naprave in 3 LETA jamstva na montažo.

Cenik vključuje ceno montaže in 9,5% DDV.

Spodnje cene zajemajo: notranjo in zunanjo enoto, dostavo, osnovno montažo in 9,5% DDV, ki velja za fizične osebe. Za izračun cene z dodatno opremo z doplačilom ali izračun cene brez montaže, kliknite na model na spodnjem seznamu.

Opcija: Multi Split
1 zunanja in več notranjih enot

SVETOVANJE: 051 780 052