Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Stopite v stik z nami.

Garancija

Na vse naše naprave in storitve.

Pokličite nas! 051 780 052

Pokličite našega svetovalca!

Mitsubishi MSZ-LN50VG

Ta klima ima resnično vse: vrhunsko tehnologijo, najtišje in najvarčnejše delovanje ter poseben oblikovalski slog.

Mitsubishi MSZ-LN50VG

Brezplačen modul za upravljanje od kjerkoli.

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-LN50VG je razkošna, visokokakovostna klimatska naprava, ki je primerna za vsako notranjost. Izbirate lahko med štirimi barvami:  Natural White, Pearl White, Ruby Red in Onyx Black. Oblika klimatske naprave Mitsubishi MSZ-LN je elegantna ter daje občutek vrhunske kakovosti. Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-LN ima barvni daljinski upravljalnik, s katerim lahko upravljate napravo.

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-LN50VG ima tudi napreden sistem za filtriranje zraka, ki odstrani vsa onesnaževala in delce, manjše od 2,5pm. Ima tudi plazemski filter, ki odstranjuje plesni, viruse in bakterije ter zajema delce, manjše od 2,5pm. Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-LN50VG ima tudi antibakterijski filter, ki pomaga odstranjevati neprijetne vonjave in čistiti zrak.

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-LN ima dvojno loputo za odvod zraka, ki se premika levo in desno ter navzgor in navzdol. Lopute lahko po želji skrijete z uporabo daljinskega upravljalnika ali z upravljanjem Google Home, če ga imate nameščenega v svojem domu.

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-LN50VG je opremljena tudi s temperaturnim senzorjem, ki zaznava ljudi, zato bo vedela, kdaj nekdo vstopi v prostor ali ga zapusti. Ta senzor je pameten, saj zazna tudi gibanje, zato se bo, če nekaj časa mirno sedite, samodejno izklopila in tako prihranila energijo.

Za povečavo kliknite na sliko.

SVETOVANJE: 051 780 052