Pon-Sob: 08:00 - 20:00

Stopite v stik z nami.

Garancija

Na vse naše naprave in storitve.

Pokličite nas! 051 780 052

Pokličite našega svetovalca!

Mitsubishi MSZ-LN60VG

Ta klima ima resnično vse: vrhunsko tehnologijo, najtišje in najvarčnejše delovanje ter poseben oblikovalski slog.

MUZ-LN60VG/MSZ-LN60VG

Brezplačen modul za upravljanje od kjerkoli.

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-LN60VG je visokokakovosten izdelek, ki je kot nalašč za vsako notranjost. Na voljo v štirih barvah, med katerimi lahko izbirate. Izdelek daje občutek vrhunske kakovosti. Oblika klimatske naprave je svetleča in razkošna, na voljo pa je v naravni beli, biserno beli, rubinasto rdeči in onix črni barvi. Tudi daljinski upravljalnik je v barvi klima naprave.

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-LN ima tudi številne funkcije, po katerih se razlikuje od drugih izdelkov. Ena od teh funkcij je plazemski filter, ki odstranjuje onesnaževalce zraka, ujame plesni, viruse in bakterije ter delce, manjše od 2,5pm. Druga funkcija je filter za čist zrak, ki odstranjuje vonjave in alergene, hkrati pa zajema tudi prašne delce. Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-LN ima tudi antibakterijski filter, ki uničuje bakterije, ki lahko povzročajo težave z dihali ali bolezni.

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-LN60VG ima tudi številne funkcije za nadzor temperature v prostoru. Ena od teh funkcij je wifi nadzor, ki vam omogoča, da svojo klimatsko napravo Mitsubishi MSZ-LN nadzorujete kjer koli na svetu s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Druga funkcija je daljinsko upravljanje, ki vam omogoča, da svojo klimatsko napravo Mitsubishi MSZ-LN upravljate, ne da bi se ji morali približati. Če želite še več udobja, je na voljo opcijski nadzor Google Home, ki vam omogoča, da klimatsko napravo Mitsubishi MSZ-LN vklopite ali izklopite z enim samim glasovnim ukazom!

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ-LN60VG je opremljena tudi s senzorji, ki zaznajo osebe v prostoru, tako da ve, kdaj nekdo vstopi ali izstopi, in se lahko ustrezno prilagodi, da vam zagotovi vedno prijetno temperaturo.

Za povečavo kliknite na sliko.

SVETOVANJE: 051 780 052